Smaranda vrea să țină imaculată poarta și cu CS Mioveni: „Dincolo de recorduri personale, importantă este victoria”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 06 Nov. 2014, 16:49 Seria 2
Smaranda vrea să țină imaculată poarta și cu CS Mioveni:**

Aflat pe bancă la începutul sezonului, portarul Mădălin Smaranda și-a câștigat în timp postul de titulat în duelul cu Eduard Pap, iar acum a ajuns la cinci jocuri consecutive în Liga 2 fără gol încasat. Performanța sa a ajutat-o pe ACS Poli, învingătoare la zero în toate partidele în care a evoluat în campionat, dar fostul goalkeeper al lui FC Bihor nu se concentrează pe acest record.

Fostul utist o cunoaște bine pe CS Mioveni, adversara de vineri a timișorenilor. „Întâlnim una dintre cele mai bune echipe ca joc, care pune probleme oricui. E condusă de un antrenor foarte bun. Important e ca noi să fim la fel de montați, focusați pe ce avem de făcut și să ne atingem obiectivul, victoria”, a declarat Mădălin Smaranda.

Portarul format la UMT are o realizare lăudabilă în ediția curentă a Ligii a II-a, nu a încasat gol de când a intrat în poartă, din runda a șasea. „Echipa e cheia succesului, trebuie să o ținem tot așa. Important nu e faptul că nu am luat gol, ci victoria. Nu contează pentru mine personal asta. Ci ceea ce e la final când tragem linia, aceea e cea mai mare realizare, nu două-trei sau mai multe meciuri fără gol primit”, a precizat Smaranda.

Totuși, experimentatul portar de 30 de ani și-a amintit că deocamdată doar și-a egalat recordul atins când juca la Arad. „Am mai avut în poarta UTA-ei tot o serie de cinci meciuri, sper să le depășesc, nu țin la recorduri, țin la obiectivul pe termen lung”, a punctat portarul care evoluează cu o cască de protecție, precum celebrul Petr Cech.

ACS Poli e lider în Seria II și întâlnește Mioveniul vineri, de la ora 17, acasă, în prima rundă a returului.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 06 Nov. 2014, 16:49 Seria 2
Pe aceeași temă