Slătinenii sunt încrezători înaintea duelului cu CSU: „Putem scoate un rezultat favorabil”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 12:34 Seria 2
Slătinenii sunt încrezători înaintea duelului cu CSU:**

Președintele celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau, speră ca echipa să continue seria evoluțiilor bune în jocul de pe teren propriu cu liderul seriei, CS Universitatea Craiova. Oficialul clubului consideră că meciul este deschis oricărui rezultat.

FC Olt Slatina speră să bifeze al treilea succes consecutiv în meciul de pe teren propriu cu liderul seriei, CS Universitatea Craiova. Misiunea nu va fi deloc ușoară, însă oficialii clubului slătinean speră ca echipa să continue seria evoluțiilor bune.

„Întotdeauna cel mai greu meci este cel care urmează. Întâlnim o echipă solidă, cu jucători de top, unii dintre ei care au jucat în Liga Campionilor, cum este cazul lui Varga, dar sper cu aceeași mobilizare, dorință, ambiție să trecem și peste acest hop”, a declarat președintele celor de la Slatina.

„Șansele sunt egale”

Oficialul clubului slătinean este de părere că nu există o favorită în acest joc, meciul fiind deschis oricărui rezultat. „Șansele sunt egale, meciul începe de la 0-0. Mă aștept ca băieții să continue pe aceeași linie, sper să nu se simtă oboseala după această deplasare lungă. Eu spun că dacă se vor mobiliza așa cum au făcut-o cu Târgu Mureș, cu siguranță putem scoate un rezultat favorabil. Mai sunt patru meciuri, toate sunt la fel de importante, sper să ne atingem obiectivul, calificarea în play-off, iar acolo vom vedea ce va fi”, a mai spus Șcheau.

FC Olt Slatina se află pe locul cinci cu 27 de puncte acumulate, aflându-se la o lungime distanță de locul trei, ocupat de ASA Târgu Mureș.
Un eventual succes în confruntarea cu CS U Craiova le-ar putea aduce o poziție mai bună în clasament.

După jocul de miercuri, FC Olt Slatina va întâlni, în deplasare, Minerul Motru, formație pe care a învins-o de fiecare dată.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 12:34 Seria 2
Pe aceeași temă