Slătinenii sunt gata pentru reluarea campionatului: „Avem moral bun. Mergem la Mioveni să câștigăm”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 12:02 Seria 2
Slătinenii sunt gata pentru reluarea campionatului:**

FC Olt Slatina a intrat în linie dreaptă cu pregătirile în vederea abordării primului meci oficial. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a înregistrat doar victorii și o remiză în amicalele iernii, iar moralul în rândul jucătorilor este ridicat.

Deși, după ce săptămâna trecută au susținut trei jocuri de pregătire, iar oboseala și-a făcut simțită prezența, slătinenii sunt convinși că la ora jocului cu CS Mioveni vor fi în cea mai bună formă.

„Se simte puțin oboseala, dar sunt sigur că vom fi proaspeți și sută la sută pregătiți la ora jocului cu CS Mioveni. , a fost extraordinar că nu am pierdut niciun joc amical, vom aborda meciul cu CS Mioveni cu încredere. Nu se pune problema unei revanșe, mergem să câștigăm, dacă vom reuși va fi foarte bine, dacă nu, sperăm să nu pierdem. Jocul ne-a mulțumit, întotdeauna este loc de mai bine, dar eu cred că suntem pe o pantă ascendentă, iar, cu siguranță, toate echipele cu care vom juca vor avea viață grea cu noi”, a declarat Cristian Bardu.

 Mijlocașul dreapta al grupării slătinene, sosit în această iarnă, nu a avut probleme în a se integra în lotul aflat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu, având în vedere faptul că stagiunea trecută a îmbrăcat tricoul grupării FC Olt.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 12:02 Seria 2
Pe aceeași temă