Situație disperată în Zăvoi. Stadionul Municipal a rămas fără apă, iar prezența echipei la primul meci este incertă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Aug. 2014, 18:36 Seria 2
Situație disperată în Zăvoi.** Stadionul Municipal a rămas fără apă, iar prezența echipei la primul meci este incertă

Firma Apavil a tăiat astăzi furnizarea apei la Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, iar prezența echipei CSM la jocul din prima etapă a Ligii a II-a, la Pâncota, este sub semnul întrebării.

Rămasă fără apă curentă la stadion, CSM Râmnicu Vâlcea își vede perturbată pregătirea pentru jocul de sâmbătă, de la Pâncota. Azi, alb-albaștrii s-au antrenat la Stadionul Oltchim, însă nu se știe ce se va întâmpla în zilele următoare.

„Fără apă nu putem face nimic, majoritatea jucătorilor sunt cazați la hotelul de la Stadionul Municipal. Vă dați seama, nu pot face duș, nu se poate spăla echipamentul, nu pot merge la toaletă. În plus, noi am investit în această vară bani în gazon, care trebuie udat zilnic. Îmi este rușine de jucători. Dacă nu vom rezolva problema cu apa, trimit echipa acasă. Nu le pot cere rezultate dacă nu avem minim de condiții. Până acum au fost datorii și mai mari și Apavil nu a tăiat apa. O face acum când ne-am achitat o parte din ele. Vă spun, soluția este să fim băgați în insolvență, să ne putem reorganiza, altfel ajungem la desființare” a spus managerul clubului, Lucian Munteanu.

Președintele clubului, Bogdan Medrea a fost azi la viceprimaul Eduard Vârlan, care a promis că se va implica. Primăria Râmnicu Vâlcea, care este partener la echipa fanion a orașului este acționar majoritar și la Apavil.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Aug. 2014, 18:36 Seria 2
Pe aceeași temă