Șefii CSM-ului s-au întâlnit cu primarul. Stadionul Municipal are din nou apă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 13:22 Seria 2
Șefii CSM-ului s-au întâlnit cu primarul.** Stadionul Municipal are din nou apă

Conducătorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea, „puștii” Lucian Munteanu și Bogdan Medrea, așa cum i-a numit primarul interimar al orașului, au fost ieri la Primărie unde au discutat despre soarta clubului cu edilul Gigi Matei. Printre temele abordate s-a numărat și debranșarea de la apă a Stadionului Muncipal.

Edilul s-a arătat zilele trecute deranjat de aparițiile în presă a lui Munteanu și Medrea, care criticau relația cu Primăria. Astfel, după discuția de ieri, la intervenția primarului, colaborată cu plata de către club a unei mici tranșe către Apavil, s-a reluat de ieri furnizarea apei la Stadionul Muncipal din Râmnicu Vâlcea.

„A fost o discuție constructivă la Primărie, pentru binele clubului. Cred că domnul primar nici nu cunoștea faptul că toți banii pe care Primăria i-a virat până acum au ajuns direct la Fisc, în contul vechilor datorii. Am discutat și cu juristul lor să vedem pașii care sunt de urmat pentru a contesta decizia Fiscului. Însă, la noi a ajuns doar un raport preliminar, îl așteptăm pe cel final. S-a dat drumul la apă până vineri, apoi vom mai vedea ce va mai fi” a spus managerul clubului, Lucian Munteanu.

Primăria Râmnicu Vâlcea, care este partener la echipa fanion a orașului, CSM, este totodată acționar majoritar și la furnizorul de apă, Apavil.  

Alb-albaștrii vor pleca joi spre Arad, sâmbătă urmând să joace în deplasare cu Șoimii Pâncota, în prima etapă a Seriei a II-a. Antrenorul Erik Lincar are tot lotul valid, cu excepția lui Iosif Melcea și Daniel Iancu, care au pierdut pregătirea de vară din cauza accidentărilor și se pregătesc la echipa a doua.


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 13:22 Seria 2
Pe aceeași temă