Brăilenii au probleme la stadion înaintea meciului cu Rapid. Președintele clubului face un apel către spectatori

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 12:24 Liga 2
Brăilenii au probleme la stadion înaintea meciului cu Rapid.** Președintele clubului face un apel către spectatori

Joi, de la ora 15:00, în cadrul etapei a treia a play-off-ului Ligii 2, Dacia Unirea va evolua la Dunărea Călărași, o partidă decisivă pentru gruparea pregătită de Alin Pânzaru, al cărei rezultat va conta foarte mult în lupta pentru primele două locuri în Seria I. După acest joc, formația brăileană va primi duminică, de la ora 12.00, pe Municipal, vizita echipei Rapid București. Înaintea acestor două partide extrem de importante, Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea, face un apel la toți factorii care pot sprijini clubul de fotbal în această perioadă.

„Ne așteaptă două meciuri decisive și avem nevoie de sprijin din partea Primăriei Brăila, de la care așteptăm cea de a doua tranșă de bani și din partea spectatorilor. Și mă refer în mod expres la derby-ul de duminică. Pe suporteri îi așteptăm în număr cât mai mare, aceștia pot fi cel de-al 12-lea jucător al echipei antrenate de Pânzaru”, a declarat Valentin Avramescu.

Conducătorul Daciei Unirea a mai spus că la stadionul Municipal, cu forțe proprii, s-au mai montat scaune, dar că așteaptă sprijin din partea SUPAGL pentru remedierea instalației de apă din zona tribunei a doua: „Suntem receptivi la semnalele care vin din partea spectatorilor care, de obicei, stau la tribuna a doua și am mai montat 600 de scaune, dar trebuie remediată instalația de apă, iar în această problemă așteptăm ajutor din partea SUPAGL, sper ca până duminică și această problemă să se rezolve”.

În altă ordine de idei, conducerea clubului brăilean este dezamăgită de decizia Consiliului Județean, care a aprobat doar jumătate din suma solicitată de Dacia Unirea în cadrul unui proiect depus în urmă cu mai bine de o lună de zile. „Am primit răspuns din partea CJ, că proiectul pe care l-am depus este eligibil, cu un procentaj foarte bun, 82 de puncte din 100 posibile. Un proiect aproape perfect, dar din păcate, din motive mai puțin obiective, ni s-au tăiat 50% din bani. Am depus o contestație și așteptăm răspuns de la Comisia de Evaluare”, a mai spus Avramescu.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 12:24 Liga 2
Pe aceeași temă