„Sincer, nu ne gândeam că o să batem la Arad”

08 Nov. 2011, 16:52 Seria 2
„Sincer, nu ne gândeam că o să batem la Arad

Spre dosebire de antrenorul Călin Moldovan, Dorin Mihuț nu era la fel de optimist privin deznodământul confruntării dintre fosta și actuala sa formație. Titular pe banda dreaptă a defensivei celor de la Luceafărul, orădeanul recunoșate că nu se aștepta să plece învingător din Calea Aurel Vlaicu.

„Fiindcă UTA e la un alt nivel față de noi și aici mă refer la tradiție și obiective, am fi fost mulțumiți cu un punct la Arad. Dar, până la urmă, a fost să fie victorie și eu cred că, după aspectul jocului, am meritat-o. Îmi pare rău de UTA, însă acum îmi văd de treabă la Oradea. Sunt acasă, mă simt bine, iar echipa merge bine”, a precizat Mihuț.

Fostul „textilist” regretă că nu a apucat să se întrețină cu foștii săi colegi și asta pentru că la finalul partidei utiștii erau dărâmați, în vestiar. „E într-adevăr un moment greu pentru ei, dar nu au decât varianta să facă tot ce depinde de ei pentru a-i reveni cât mai repede. Am înțeles că acum ar fi cu banii la zi, pretențiile au crescut, iar UTA rămâne UTA. Le-aș transmite să nu uite că Sibiul a promovat anul trecut de pe locul 4, poate că nu e totul pierdut, chiar avându-le pe Poli și Bistrița în serie”, consideră Dorin Mihuț.

În fine, experimentatul jucător s-a arătat oarecum surprins de faptul că nu a fost apostrofat de spectatorii arădeni. „Poate când jucam la UTA am fost mai expus, acum chiar nu s-au luat de mine. Poate că s-au uitat mai mult la jucătorii lor și m-au lăsat pe mine în pace…”, a mai spus Mihuț.

Sursa: Sport Arad

08 Nov. 2011, 16:52 Seria 2
Pe aceeași temă