Simota: „Avem probleme cu Finanțele Publice”

25 Jun. 2009, 16:15 Seria 2
Simota:** „Avem probleme cu Finanțele Publice

Surse din cadrul clubului Jiul susțin că actuala criză financiară și-a lăsat amprenta serios pe echipa de fotbal și că este foarte posibil ca patronul Alin Simota să nu mai poată susține echipa de unul singur, din punct de vedere financiar.

 

„Sunt probleme mari cu banii, dacă nu se vor implica oameni de afaceri din Valea Jiului nu văd soluția care să ajute echipa să iasă din criză”, spun surse apropiate omului de afaceri Alin Simota.

 

Mai mult decât atât din cauza datoriilor acumulate de-a lungul anilor se pare că „minerii” au probleme cu Fiscul. De ceva timp clubul din Vale împreună că cu altele din liga a doua au intrat sub lupa Direcției Generale a Finanțelor Publice Hunedoara care a trecut la verificarea amănunțită a situației financiare, aceștia din urmă primind o circulară internă prin care li s-a cerut să verifice bilanțul contabil contribuții la bugetul de stat, datorii la jucători și multe altele.

 

Patronul Alin Simota a declarat că: ”Echipa Jiul Petroșani are multe probleme cu finanțele publice la ora actuală, avem bani pentru plata jucătorilor și a cheltuielilor curente. Dar sunt restanțe de mulți ani, care nu au fost achitate și am discutat cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi referitor la această problemă, întrucât eu nu pot susține la infinit echipa. Nu știu dacă vom reuși în continuare, mai ales că nu se înțelege faptul că fotbalul este un sport social, care ar trebui susținut și de administrația publică locală. Conturile nu au fost blocate, e adevărat că echipa are restanțe la finanțe, dar își desfășoară activitatea în continuare. De altfel, nu se poate ca Jiul să devină falimentar".

 

Articol scris de Loredana Juglea

25 Jun. 2009, 16:15 Seria 2
Pe aceeași temă