Șefii SCM Pitești dau asigurări: jucătorii își vor primi banii

Mihai Andries 30 Apr. 2014, 11:57 Stiri
Șefii SCM Pitești dau asigurări:** jucătorii își vor primi banii

Fotbaliștii de la SCM Pitești se pregătesc pentru meciul de vineri, de la ora 18, de pe propriul teren, cu Chindia Tîrgoviște, liderul seriei. După ce luni nu s-au antrenat pentru că nu și-au primit salariile de patru luni, jucătorii lui Valentin Sinescu au primit asigurări din partea conducerii clubului că își vor primi banii până la ultimul leu.

Antrenorul echipei, Valentin Sinescu, secundul Iulian Crivac, antrenorul de portari Eugen An­ghel și directorul sportiv Gabi A­lexe au mers, ieri dimineață, să discute cu vicepreședintele Con­siliului de Administrație, Cons­tantin Zichil, care a venit și după-a­miază la stadion să vor­bească cu jucătorii. Fotbaliștii au primit asigurări că își vor primi banii până la ultimul leu.

„Am avut o discuție, în această di­mineață, cu domnul Zichil, care ne-a dat asigurări că va face tot posibilul ca jucătorii să-și pri­mească și ultimul leu din salarii. Nu pot să mă hazardez în a face tot felul de declarații, de felul meu sunt circumspect. Mi se pa­re normal și cred că noi avem datoria de a spera până în ultimul moment. Jucătorii sunt afectați de lipsa de minim interes ma­ni­festată față de ei de către con­ducători. Se simt abandonați, dar eu sper ca situația să se a­me­lioreze și poate vor veni sem­nale de încurajare după discuția pe care cei din conducere o vor avea cu fotbaliștii. Pentru noi urmează două confruntări ex­trem de impor­tante, cu Chindia și For­tuna. Sper ca elevii mei să intre pe teren, în meciul de vineri, cu Chindia Târgoviște. Trebuie să joace, este în beneficiul lor, s-o facă onest și să găsească tă­ria de caracter de a se com­porta demn ca și până acum. Vă spun sincer că o astfel de situație nu am mai întâlnit până acum. Este o premieră în cariera mea o si­tuație de genul acesta. Îmi do­resc din suflet ca banii pe care ei îi merită să îi primească. Au mun­cit așa cum au putut și con­sider că au reușit să nu facă de râs orașul. Jucătorii nu au cerșit, au muncit. Eu doar atât îmi do­ream pentru elevii mei, să vină cineva din conducere și să le dea asigurări că nu au fost aban­do­nați”, a spus Sinescu.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 30 Apr. 2014, 11:57 Stiri
Pe aceeași temă