Hoții fură din nou Jiul: „Au luat gardul și cablul”

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 15:18 Special
Hoții fură din nou Jiul:**

Clubul Jiul din Petroșani a fost din nou ținta hoților, iar cei de la stadion nu pot face plângere. Singurul care poate face ceva este Alin Simota, însă, acesta se află acum în penitenciar.

Managerul echipei de fotbal Jiul Petroșani, Marin Tudorache, a semnalat faptul că pentru a doua oară s-a furat de la baza sportivă a clubului Jiul. Astfel terenul numărul doi a rămas fără 100 de metri de plasă de sârmă, plasă care era în jurul terenului și 20 de metri de cablu de la terenul sintetic.

„S-au furat 100 de metri de plasă și 20 de metri de cablu de la terenul sintetic. Mâine ne trezim că ne fură porțile, apoi gazonul și cine știe poate și acoperișul. La primul furt am făcut plângere la poliție, dar nu se ia în seamă pentru că nu noi suntem proprietarii”, a spus Tudorache.

Poliția nici măcar nu poate să intervină și asta pentru că nu a fost depusă o plângere. „Noi putem începe cercetările în momentul în care proprietarul de drept al bunurilor face o sesizare. Până atunci, nu avem cum să intervenim”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Alin Simota este administratorul clubului, iar primăria din Petroșani va putea să preia baza în maxim o lună, deoarece expiră contractul încheiat cu lichidatorul judecătoresc care a pus sechestru pe bunurile lui Simota în momentul arestării lui. Până atunci  nimeni nu se poate implica să facă o plângere în numele unui proprietar păgubit. Este cel de al doilea atac pe care îl dau hoții la Clubul Jiul din Petroșani în ultimele luni și autorii rămân deocamdată neidentificați.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 15:18 Special
Pe aceeași temă