Siminic: „Cu atitudinea din primul joc vom veni cu punct sau puncte”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 16:00 Seria 2
Siminic:** „Cu atitudinea din primul joc vom veni cu punct sau puncte

 Spectator la meciul de debut cu CSM Râmnicu Vâlcea, în urma suspendării după meciul de Cupă, fundașul stânga Gabriel Siminic consideră că coechipierii săi meritau victoria. Fotbalistul sosit de la UTA crede că un joc cel puțin la fel de reușit le va aduce puncte din deplasarea de la CS Mioveni.

Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, s-a aflat în tribună la meciul din etapa inaugurală, încheiat cu o remiză albă, în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Fotbalistul timișorean a declarat că a trăit cu mari emoții întâlnirea, iar după aspectul jocului colegii săi ar fi meritat taote cele teri puncte.

„Am avut emoții, dar i-am simțit pe băieți motivați, nu mi-am făcut griji că am putea pierde, chiar mă așteptam să câștigăm având în vedere modul în care se desfășura jocul. Am fi meritat victoria, pentru că eu cred că am jucat mai bine”, a declarat fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic.

„Sper să revin, depinde de antrenor dacă voi face deplasarea”

Jucătorul defensiv speră să facă parte din lot pentru meciul cu CS Mioveni. Fundașul stânga consideră că dacă întâlnirea va fi abordată cu aceeași atitudine se va obține un rezultat pozitivi.

„Nu e vorba despre o revansă în meciul cu Mioveni, noi trebuie să avem atitudinea din primul joc și vom veni cu punct sau puncte. Va fi un meci dificil, chiar dacă au pierdut la scor la Motru, cu siguranță ne așteaptă un meci greu. Vor fi mult mai motivați, joacă acasă, dar noi trebuie să fim preocupați de jocul nostru”, a mai spus jucătorul de bandă stânga al celor de la FC olt Slatina.

Gabriel Siminic a fost suplinit, în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, de către Crușoveanu, care s-a achitat foarte bine de sarcini.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă