Siminic: „Avem nevoie de o victorie cu Mioveni”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:48 Seria 2
Siminic:** „Avem nevoie de o victorie cu Mioveni

 Autorul golului victoriei din meciul tur cu CS Mioveni, Gabriel Siminic, consideră extrem de important meciul cu argeșenii, având în vedere faptul că nu au reușit să revină cu puncte din deplasarea de la Vâlcea.

Fundașul stânga crede că eșecul din „Zăvoi” trebuie uitat, astfel încât confruntarea cu argeșenii să fie abordată cu maximă concentrare.

„Am făcut o primă repriză slabă, nu știu ce s-a întâmplat, nu am fost destul de concentrați, puteam să reparăm totul în a doua repriză, pe un fond bun, 20 de minute fiind peste ei, dar nu am reușit să marcăm. S-a terminat, ar trebui să ne gândim deja la meciul cu Mioveni, să nu mai pierdem puncte. Nu cred că s-au redus foarte mult șansele la play-off, important este să nu pierdem puncte acasă, mai ales acum, avem nevoie de o victorie cu Mioveni. Au contat problemele de lot, din patru, cinci atacanți, unul singur să aibă realizări, e puțin. Sperăm ca jucătorii accidentați să se facă bine, să ne ajute în următoarele etape”, a declarat fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă