Sepsi și Scutaru, în vizită la ACS Poli!

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 15:15 Seria 2
Sepsi și Scutaru,** în vizită la ACS Poli!

Cei doi foști fundași ai Politehnicii, Laszlo Sepsi și Cristian Scutaru, au profitat de pauza din campionat în Liga I și au fost prezenți marți la ședința de pregătire a timișorenilor de la „Dan Păltinișanu”. Deși printre jucătorii lui ACS Poli, puțini mai sunt cei cu care au împărțit vestiarul anul trecut, fotbaliștii lui CFR și Dinamo s-au salutat cu toată lumea.

Sepsi a privit de pe margine aproape întreaga ședință de pregătire de marți a trupei bănățene de Liga a II-a, care se pregătește de importantul joc cu Damila din weekend. La final antrenorul Valentin Velcea l-a întrebat în glumă dacă s-a prezentat la echipă pentru a juca. Chiar dacă puțini jucători din actualul lot au fost colegi cu el la Poli, Sepsi s-a bucurat să-i reîntâlnească pe toți cei din stafful tehnic rămași alături de noul proiect de la Timișoara.

Cristi Scutaru în schimb a ajuns de ieri în Capitala Banatului, unde se simte acasă. „Ne-au dat încredere. Scutaru a făcut recuperarea cu noi, ne-a povestit ce e la Dinamo”, a spus Alin Șeroni, fundașul central al lui ACS Poli.

Israel nu mai rămâne

Atacantul de 17 ani aflat de o lună în pregătire în Banat, Emanuel Israel nu va fi reținut în lotul lui ACS Poli. Nigerianul se va întoarce mâine cel mai probabil în Africa. Deși are calități de fotbalist, legitimarea sa ar fi avut unele complicații, legate și de viza de ședere, așa că impresarul Florin Iacob îl va redirecționa probabil în altă parte.

La antrenamente nu s-a mai prezentat nici Ovidiu Petre, șansele ca el să semneze cu alb-negrii sunt astfel tot mai mici.

ACS Poli urmează să întâlnească pe Damila Măciuca (locul 2 în B2) în deplasare sâmbătă (ora 11), echipă care are un avans de patru puncte în clasament față de timișoreni.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă