Se reunește Chindia luni?

26 Jun. 2012, 11:05 Seria 2
Se reunește Chindia luni?

Conform calendarului întocmit imediat după finalul campionatului, reunirea lotului Chindiei ar trebui să aibă loc luni, 2 iulie, la stadionul „Eugen Popescu”. Lucrurile nu mai stau totuși ca la sfârșitul lunii mai: principalul susținător al proiectului Chindia, Consiliul Județean Dâmbovița, și-a modificat structurile, iar noua conducere nu s-a înțeles, deocamdată, cu Gică Popescu, pentru datele colaborării. Rămâne ca Baciul să ajungă la Târgoviște cel mai probabil după finalul Euro 2012, iar atunci să fie reluate discuțiile cu autoritățile.

Chindia nu mai are nici președinte executiv, după demisia lui Mihai Neguț, de aspectele organizatorice ocupându-se pentru moment vicepreședintele Sorin Lungu, mâna dreaptă a lui Popescu. Lungu a fost totuși văzut rar la Târgoviște în pauza competițională, iar clubul se confruntă cu destule probleme: salariile antrenorilor și jucătorilor, venituri aferente lunii mai, nu au fost încă virate în conturi, către furnizori există datorii, iar despre programul de pregătire nu se cunoaște mai nimic.

Nici măcar dacă echipa va continua cu Flavius Stoican pe banca tehnică, sau renunțarea la actualul antrenor va constitui un debut pozitiv al sezonului 2012-2013.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

26 Jun. 2012, 11:05 Seria 2
Pe aceeași temă