Se pun la punct ultimele detalii ale fuziunii dintre FC Olt și ALRO! S-a găsit numele noului club

04 Jul. 2012, 13:45 Seria 2
Se pun la punct ultimele detalii ale fuziunii dintre FC Olt și ALRO!** S-a găsit numele noului club

Oltul Slatina ar putea fi denumirea viitoarei echipe de Liga a II-a. Președintele Consiliului Județean, Paul Stănescu, a vorbit despre înființarea unui club cu acest nume. Alături de fotbal, este posibil ca noua structură să aibă în componență și alte secții.

Zile decisive pentru fuziunea celor două formații de eșalon secund, Alro și FC Olt.

Reprezentanții autorităților locale și județene împreună cu investitorii pun la punct detaliile parteneriatului public-privat. Oltul Slatina ar putea fi denumirea sub care va evolua noua echipă.

Președintele Consiliului Județean, Paul Stănescu, și-ar dori ca acest nume să rămână mult timp de acum înainte în memoria iubitorilor fotbalului. „Există un proiect, înființarea unui club sportiv la nivel județean, în municipiul Slatina, care să aibă mai multe secții sportive. Asta trebuie să creăm pentru Olt, care să rămână de-a lungul timpului. Așa cum vorbim de Universitatea Craiova, să vorbim de clubul Oltul, probabil că o să-I schimbăm și numele, mulți ani de acum încolo. Asta e foarte important”

După ce Alro Slatina a ratat obiectivul promovării în Liga I, reprezentanții Consiliului Județean și cei ai Primăriei municipiului au luat decizia de a nu mai aloca bani echipei de fotbal. Fuziunea cu cealaltă formație de eșalon secund, FC Olt, a fost soluția găsită pentru ca finanțarea să vină din mediul privat.

Sursa: Olt TV

04 Jul. 2012, 13:45 Seria 2
Pe aceeași temă