Se pregătesc de meciul cu FC Maramureș! „Este un dezavantaj faptul că jucăm pe «Metalurgistul»”

22 Sep. 2011, 12:12 Seria 2
Se pregătesc de meciul cu FC Maramureș!**

Președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu, este de părere că suprafața degradată de pe stadionul „Metalurgistul” ar putea crea probleme, în condițiile în care gruparea slătineană este o echipă care construiește. Pentru ca gazonul să arate cât mai bine la ora jocului, în această săptămână terenul a fost protejat, antrenamentele desfășurându-se în alte locații.

„În mod sigur este un dezavantaj faptul că jucăm pe «Metalurgistul». Ca suprafață de joc și ca denivelări ne vor face probleme. Încercăm să-l compresăm, să arate cât mai bine, dar este posibil să câștigăm pentru că nu mai este acel nisip pe care îți fuge piciorul, dar este un dezavantaj. Chestia este că vom deruta publicul, jucând jocul acesta aici, pe urmă nu se mai știe cum este. S-au făcut lucrări la gazon pe «1 Mai», proprietarii ne-au cerut să nu intrăm o lună de zile pe el, mai exact meciul acesta, au zis că după nu vor mai fi probleme. O să vedeți că unii se vor duce jos sâmbătă, alții după aceea vor veni aici, asta este”, a declarat Nițulescu.

Alro Slatina va susține, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, partida cu FC Maramureș pe stadionul Metalurgistul, urmând ca după aceea să susțină jocurile din organizare proprie tot pe „1 Mai”.

Sursa: Gazeta Nouă

22 Sep. 2011, 12:12 Seria 2
Pe aceeași temă