Se mută CS Mioveni la Câmpulung?

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 14:16 Seria 2
Se mută CS Mioveni** la Câmpulung?

În această vară, la Stadionul Orășensc din Mio­veni vor începe lucrările de modernizare a gazo­nului și a tribunelor, astfel că, în turul campio­natu­lui viitor, echipa va juca pe un alt stadion meciurile din cam­pionat. Despre viitoarea destinație a galben-ver­zilor, președintele Olteanu spunea: „Variante pentru terenul de joc sunt Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș. Aici sunt terenuri unde se poate juca la nivel de Liga a II-a. Deocamdată nu ne-am hotărât, dar luăm în calcul toate variantele. Prima noastră opțiune este Câmpulung. Dacă aici, la Mioveni, vin foarte mulți oameni din comunele învecinate, și acolo sîntem convinși că ar veni multă lume să ne vadă”.

Nu vor promovare

CS Mioveni nu are în plan promovarea la finalul a­cestui sezon, de aceea jucătorii pot evolua destul de relaxați în acest retur. „Înainte de startul returu­lui, le-am spus că nu este obiectiv promovarea. Dar asta nu înseamnă că nu vom aborda fiecare meci la victorie. Să dea Dumnezeu să fim la final pe primele două locuri, că vom vedea… E o com­pe­tiție, o respectăm, băieții își doresc să câștige, dar deo­camdată nu vorbim de promovare. Vrem să ne așezăm ca și echipă și lot și să fim pregătiți de Liga I, atunci când vom promova”, spunea președintele Con­siliului Director, Dumitru Olteanu.

Au scăpat de datoria către FC Argeș

CS Mioveni a avut, în această iarnă, o datorie în bani către FC Argeș, datorie rezultată din grila de formare a mai multor tineri jucători. Alb-violeții au sesizat opinia publică asupra acestei datorii la începutul returului, iar de câteva zile, litigiul dintre cele două cluburi s-a stins, galben-verzii achitând banii datorați.
 
Și-au luat prima

Înainte de a pleca la Timișoara, fotbaliștii Mio­veniului și-au încasat din partea conducerii prima de la victoria cu UTA. „Atât la meciul de la Bihor, cât și la meciul cu UTA, băieții au avut primă de joc. Joi, au primit prima de la jocul cu UTA. S-o țină ei în continuare așa, că va fi numai bine. Își vor primi și prima de la meciul cu Bihor”, spune Olteanu, completat de Flavius Stoican: „Să mergem noi din victorie în victorie, iar toată lumea va fi mulțumită. Sper să continuăm pe aceeași linie. Prin rezultate și joc vom aduce lumea la stadion”.
 
Trei amicale după Timișoara

După meciul de la Timișoara, CS Mioveni va avea două săptămâni de pauză, nefiind progra­mată în campionat. În această perioadă, antre­norul Fla­vius Stoican a stabilit deja trei partide de verificare. Prima va avea loc miercuri, la Bradu, cu Ateltic, da­că timpul va fi urât, dacă nu, jocul urmând a se disputa la Mioveni. A doua partidă este programată vinerea viitoare, cu AS Voluntari, la Mioveni sau la Ștefănești, iar a treia, peste două săptămâni, ad­ver­sară urmând a fi CSM Râmnicu Vâlcea. 

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 14:16 Seria 2
Pe aceeași temă