Se caută investitor pentru ALRO

24 May. 2012, 14:22 Seria 2
Se caută investitor pentru ALRO

Banii pentru sport ar trebui să vină din mediul privat. Asta spun autoritățile locale și județene. În această perioadă se poartă discuții pentru aducerea unui investitor la Alro Slatina. După patru sezoane în care echipa de fotbal a fost susținută din fonduri publice, situația s-ar putea schimba în viitorul apropiat. Reprezentanții instituțiilor care finațează Alro duc negocieri pentru ca formația slătineană să fie preluată de un investitor privat. Președintele CJ Olt, Paul Stănescu, spune că autoritățile locale și județene ar urma să asigure infrastructura necesară.

„Sigur, aici lucrurile sunt puțin mai complicate, suntem mereu în căutarea unui investitor privat. Noi, administrația județeană și administrația locală să punem la dispoziție infrastructura pentru sport. Dar banii pentru sport trebuie aduși din mediul privat și încercăm mereu acest lucru. Suntem în discuții, deocamdată n-am concretizat nimic, dar insistăm să facem acest lucru”

Stănescu spune că oficialii clubului slătinean sunt cei care vor stabili detaliile pentru viitoarea ediție de campionat. Reprezentanții Consiliului Județean, cei ai municipalității și consilierul tehnic Sorin Cîrțu vor avea o întâlnire la finalul campionatului, în urma căreia se va decide dacă ultimul va rămâne la Alro.

„Îmi place fotbalul, îmi place sportul, mă uit cu plăcere la toate genurile de sport, dar nu mă băgați în chestii tehnice pentru că nu mă pricep. Întrebați-l pe Jane Nițulescu, care e președintele clubului. Cu Sorin Cîrțu am avut doar o discuție atunci, la început, când am venit. O să fie până la sfârșitul campionatului. După aceea o să avem o altă discuție cu el”

Președintele CJ Olt a precizat că nu știe de existența vreunor discuții pentru ca Alro să fie mutată la Craiova. Paul Stănescu spune că autoritățile au un proiect de înființare a unui club la nivel județean, care să aibă în componență mai multe secții sportive. Denumirea noii structuri ar urma să fie Oltul.

Sursa: Olt TV

24 May. 2012, 14:22 Seria 2
Pe aceeași temă