„Se apropie alegerile și fiecare vrea să-și tragă spuza pe turta lui”

12 Sep. 2011, 12:34 Seria 2

Oficialul echipei Alro Slatina, Ioan Ciugulea, consideră că în spatele solicitării reprezentanților municipalității de a renunța la funcția de președinte al Consiliului de Adminsitrație se află și anumite interese politice.

La finalul meciului cu Gaz Metan CFR, Ciugulea și-a exprimat punctul de vedere în privința celor întâmplate la nivelul C.A. în acest an.

„S-a vorbit prin presă că nu vrem om de la primărie în Consiliul de Administrație. Nu e adevărat, de anul trecut s-a discutat această treabă, președintele Consiliului Județean, eu și primarul Slatinei, în care am stabilit niște reguli. A promis că susține echipa, nu pusese nicio condiție. Pe mine nu mă afectează că plec, însă mă afectează puțin sentimental pentru că, și cu ajutorul domnului președinte Stănescu, dacă nu eram acest inițiator, nu mai jucam în Divizia B. Pentru mine Alro reprezintă foarte mult și nu regret nimic. Regret că, într-adevăr, am suferit din punct de vedere personal, și știe persoana respectivă la cine mă adresez, și regret că se interprezează, se încearcă să se amestece politicul. Eu vreau să spun că până acum nu s-a discutat politic în această echipă, nu s-a ținut cont de nicio culoare, nu s-a implicat nimeni politic. Dar acum se apropie alegerile și fiecare vrea să-și tragă spuza pe turta lui”, a declarat Ciugulea.

„80% aducerea lui Papură mi se datorează”

Oficialul celor de la Alro afirmă că a avut un rol important în aducerea lui Corneliu Papură pe banca tehnică, înaintea unui sezon în care formația slătineană a avut un parcurs reușit.

„Din punctul meu de vedere, în ceea ce privește antrenorii, 80% aducerea lui Papură mi se datorează, că s-au făcut multe speculații. Indiferent ce repercusiuni a avut aducerea lui asupra mea, ca om și ca familie, ați văzut că am continuat și voi continua să susțin echipa. Vă spun cinstit că dacă nu eram eu și președintele Consiliului Județean, nu aveam echipă în Divizia B și se alegea praful. Iar dușmănia din județul Olt, dovadă a fost și in Divizia C. Nu spune nimeni să dai meciuri sau să cedezi, să nu joci corect, să nu-ți aperi șansele, dar atâta ura între echipe… Un exemplu, Târgoviște, în anul în care am intrat în B, din 12 puncte a luat nouă cu echipe din județul Olt. Asta e…”, a mai spus Ciugulea.

„Eu sper să înțeleagă cei de la Alro, și sunt sigur că domnul Dobra, în poziția pe care o are acum, va veni alături de echipă. Regretul meu e că anul trecut am avut o șansă și dacă tratam altfel două meciuri, la FC Ageș și la Deva, eram în Divizia A. În față nu ne-a bătut decât Mioveni, în rest am avut rezultate bune, iar asta spune multe. A fost primul an în Divizia B și cred că n-am putut să gestionăm situația că suntem undeva sus. Eram la trei puncte de locul întâi, iar la final a intrat și locul patru. Pe această cale mulțumesc tuturor, antrenorilor și jucătorilor care au pus suflet la echipă încă din Divizia C, Mănăilă, profesorul Asănică, Dumitra, Tătaru și toți, pentru că noi în B am intrat dramatic”, a adăugat Ioan Ciugulea.

„Îi recunosc meritele lui Nițulescu”

După ce a anunțat că se retrage din fruntea Consiliului de Adminstrație al celor de la Alro, Ioan Ciugulea a vorbit, printre altele, și despre activitatea președintelui executiv al grupării slătinene, Jane Nițulescu, instalat în această funcție în vara lui 2010.

„Vreau să mai recunosc acum ceva. Indiferent ce s-ar spune, vorbim de Jane Nițulescu, pot să zic că acest club este pus la punct cu tot ce trebuie datorită lui. N-am făcut-o public, dar din cauza oamenilor care numai ca să bage zâzanie, noi ne-am judecat trei ani pentru a face liniște și a face corect tot ce trebuie vizavi de acest club, de echipa de fotbal. Și poate foarte puțini știu, și eu am fost hăituit efectiv. Îi recunosc meritele lui Jane Nițulescu. Indiferent ce s-ar spune, este persoana care știe ce înseamnă un club de fotbal și știe ce înseamnă a conduce un executiv”, a declarat Ciugulea la finalul meciului cu Gaz Metan Severin.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Sep. 2011, 12:34 Seria 2
Pe aceeași temă