Scutaru, propus la națională!

12 Oct. 2011, 17:38 Seria 2
Scutaru,** propus la națională!

Președintele bănățenilor, Gheorghe Chivorchian, a ironizat jocul lui Cosmin Moți din meciul cu Belarus și îl recomandă pe fundașul Cristian Scutaru selecționerului Victor Pițurcă.

„I-aș recomanda lui Pițurcă un jucător. Se numește Cristian Scutaru și cred că și legat la ochi juca mai bine decât Moți, chiar dacă evoluează în Liga a II-a. Probabil că Pițurcă a fost prea concentrat cu Belarus și de asta n-a putut să se uite. Dar, după ce se va termina această minunată campanie de calificare, probabil că se va uita din nou în curtea lui Poli și cel puțin doi jucători vor face obiectul primei reprezentative”, e spus Chivorchian în cadrul emisiunii „Fotbal alb-violet” de la postul local Analog TV.

8 jocuri, un gol și un „assist” are Scutaru în acest sezon de Liga a II-a, fiind votat jucătorul primei etape de cititorii liga2.ro

Revin internaționalii

Poli își recapătă forțele după meciul câștigat greu cu Baia Mare (scor 3-2) în care echipa a fost lipsită și de câțiva jucători importanți. Astfel la pregătirile timișorenilor se întorc și jucătorii chemați la reprezentativele naționale. Florin Ilie, de la selecționata U21, și Artur Pătraș, de la echipa Republicii Moldova, sunt deja prezenți la Timișoara. Mâine urmează să sosească și Tosaint Ricketts, canadianul evoluând marți seară cu Puerto Rico (scor 0-0) în preliminariile pentru CM 2014.

Poli e lider în seria a doua cu 18 puncte și evoluează sâmbătă în deplasare la Luceafărul Oradea în etapa a IX-a a Ligii a II-a.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

12 Oct. 2011, 17:38 Seria 2
Pe aceeași temă