SCU a decis retragerea numelui, însemnelor și identității UTA de către FC UTA SA: „Catanzaritti și Marțean nu mai au nicio legătură cu echipa”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 16:58 Seria 2
SCU a decis retragerea numelui, însemnelor și identității UTA de către FC UTA SA:**

„Comunicat de presă

Adunarea Generală a Suporter Club UTA din data de 26 ianuarie a luat în discuție îndeplinirea condițiilor fixate de asociație către FC UTA S.A. pentru continuarea acordării dreptului de folosință a numelui, însemnelor și identității UTA. Adunarea Generală a constatat că niciunul dintre cele patru puncte (plata salariilor restante către jucători și angajați, achitarea datoriilor către stat, achitarea datoriilor către terți și lămurirea situației acționariatului clubului) nu au fost îndeplinite. Ca și circumstanțe agravante s-a constatat că datoriile au continuat să crească, nu s-a întocmit nici până în acest moment un plan de reorganizare deși societatea se află în insolvență începând cu luna septembrie, iar conducătorii clubului au continuat ca prin acțiunile și declarațiile lor să aducă deservicii enorme de imagine brandului UTA.

Ținând cont de aceste aspecte, Adunarea Generală a Suporter Club UTA a hotărât retragerea dreptului de folosință a numelui, însemnelor și identității UTA, societății condusă de Giovanni Catanzaritti, Adrian Marțean și Giuseppe Guzzardi (ultimul conform înregistrării existente la Registrul Comerțului). Hotrărârea devine efectivă începând cu data de miercuri 29 ianuarie ora 0. Până atunci cei doi conducători ai clubului au un termen de grație pentru a anunța public renunțarea definitivă, totală și necondiționată la orice calitate pe care o au în și legat de clubul UTA, inclusiv cea de creditor. În cazul în care cei doi mai sus menționați înțeleg să facă această declarație, hotărârea Suporter Club UTA se suspendă pe perioada în care avocații celor două părți întocmesc actele necesare preluării de către Suporter Club UTA a tuturor calităților dobândite în societatea FC UTA SA de către cei doi. Orice tergiversare sau amânare în acest proces precum și neefectuarea anunțului public solicitat până la termenul stabilit atrage după sine activarea imediată a deciziei de retragere a dreptului de folosință asupra numelui, însemnelor și identității UTA de către FC UTA SA fără să mai fie nevoie de încă o decizie sau notificare din partea Suporter Club UTA.

În cazul în care hotărârea Suporter Club UTA devine operabilă, începând cu miercuri vom face toate demersurile sportive și juridice pentru a proteja brandul UTA de folosirea sa abuzivă de către societatea condusă de Adrian Marțean și Giovanni Catanzariti.

În legătură cu viitorului brandului UTA, Suporter Club UTA consideră că acesta nu poate fi înțeles decât ca o valoare a întregii comunități arădene, sprijinită de toate componentele ei. De aceea, Adunarea Generală a Suporter Club UTA a decis organizarea în cel mai scurt timp posibil a unei serii de dezbateri finalizate cu o masă rotundă la care reprezentanții tuturor entităților relevante pentru comunitatea arădeană să își exprime poziția în legătură cu proiectul sportiv în jurul cărua brandul UTA să beneficieze de un nou început.

Dragi utiști, dragi arădeni. Începând de astăzi, Giovanni Catanzaritti și Adrian Marțean nu mai au nicio legătură cu UTA. Începând de astăzi, UTA este liberă! Pentru că UTA suntem noi! Iar prin „noi” înțelegem nu Suporter Club UTA, prin „noi” înțelegem noi Aradul. Și pentru noi doar UTA contează!

Suporter Club UTA,

27.01.2014″

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 16:58 Seria 2
Pe aceeași temă