Veste bună pentru FC Argeș! OSIM a respins contestația fostului președinte al clubului, care reclama dreptul de folosire a mărcii

Marius ANGHEL 18 Jun. 2018, 12:32 Campionat
Veste bună pentru FC Argeș!** OSIM a respins contestația fostului președinte al clubului, care reclama dreptul de folosire a mărcii

FC Argeș a făcut un mare pas pentru a putea pune în vânzare materiale promoționale în culorile clubului, alb-violet! Comisia de Contestații Mărci din cadrul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (n.r. OSIM) a respins, săptămâna trecută, contestația inițiată de Ilinca Viorel, fostul președinte al FC Argeș, și Răileanu Ion, prin care aceștia, ca reprezen­tanți ai Asociației Fotbal Club Argeș, contestau deci­zia de admitere a înscrierii cesiunii mărcii combinate „FOTBAL CLUB ARGEȘ 1953″.

În urma acestei decizii, FC Argeș are mari șanse de a primi licența pentru utilizarea marcii în scopul activităților comerciale.

Dacă gruparea din Trivale nu va întâmpina și alte piedici, începând cu noul sezon al Ligii 2 ar putea pune în vânzare tricouri, eșarfe, fulare, fanioane și alte accesorii cu însemnele alb-violete.

Decizia OSIM:

„05. DOSAR CCM 16/18
ILINCA VIOREL și RĂ‚ILEANU IOAN, contestă Decizia comunicată cu OSIM nr. 1043107/04.12.2017, de admitere a înscrierii cesiunii mărcii combinate „FOTBAL CLUB ARGEȘ 1953″ nr. depozit M2007 11724, intimat-cedent FOTBAL CLUB ARGEȘ, prin lichidator judiciar ENOIU NICOLAE, și intimat-cesionar MUNICIPIUL PITEȘTI.
RESPINS”.

CITEȘTE și: Fostul președinte al FC Argeș aruncă bomba: actuala echipă din Liga 2 are sigla, culorile și palmaresul imaginare. „Nu va putea promova niciodată sub actuala formă de organizare”

Articol scris de Marius DUINEA

 

Marius ANGHEL 18 Jun. 2018, 12:32 Campionat
Pe aceeași temă