Scandal pe Criș

11 Jun. 2009, 13:09 Seria 2
Scandal pe Criș

Vestiarul lui FC Bihor a luat foc înaintea partidei cu ACU Arad. La Oradea toată lumea bănuiește pe toată lumea de blat cu arădenii

Primarul Ilie Bolojan a intrat ieri în vestiarul echipei lui Vig Zoltan și i-a somat pe jucători să joace corect cu ACU. Aceștia s-au simțit jigniți și au părăsit vestiarul, replicând că ei nu sunt blatiști.

În disputa de la distanță pentru evitarea retrogradării dintre ACU Arad și “U” Cluj presiunea cea mai mare e la … Oradea. În vestiarul lui FC Bihor, echipă care joacă sâmbătă la Arad, toată lumea se uită chiorâș. Mai nou, suspiciunile și-au făcut cuib și la Primăria Oradea, izvorul de la care se adapă financiar roș-albaștrii.

 

Ieri, primarul Ilie Bolojan și-a luat inima în dinți și a mers la stadion. A intrat în vestiar cu o falcă în cer și cu una în pământ. I-a certat aspru pe jucătorii lui Vig Zoltan.

 

„După rușinea pe care am trăit-o cu Liberty, aș merge la Arad cu juniorii”, a tunat primarul, iar Lipitor și Muscă au cerut explicații. „Vorbiți când termin eu”, le-ar fi tăiat-o Bolojan, moment în care majoritatea jucătorilor au părăsit vestiarul. “Nu suntem blatiști. Vor să ducă juniorii la Arad ca să nu ne mai dea primele pentru punctele din ultimele trei etape. Unii dintre noi am putea lua chiar 2.000 de euro. Nu e corect ce fac șefii”, a explicat brazilianul Baiano.

 

Nici cei opt jucători care au rămas în vestiar împreună cu primarul Bolojan și cu președintele Alexandru Toth nu au fost însă de acord cu primarul. „Dacă insinuați că nu ne-am fi apărat corect șansele, dovediți cele afirmate! De când joc nu am fost acuzat de așa ceva”, i-a spus unul dintre fotbaliști edilului local.

 

„DNA și FRF ar trebui să se autosesizeze, din moment ce președintele lui FC Bihor a declarat că fotbaliștii au fost contactați de cei de la Cluj”
Geta Onu, președinte ACU Arad

„Conform principiilor care au caracterizat cei 90 de ani de existență, clubul nu va accepta niciodată asemenea practici. Mai bine reclădim echipa”
Teodor Pop, director general “U” Cluj

„Jucătorii trebuiau să-l asculte pe primar. Cert e că vom merge cu prima echipă la Arad și vom încerca să câștigăm. Nu ne interesează cine pică”
Alexandru Toth, președinte FC Bihor
 

 

articol scris de Nicolae MIHALCEA și Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

11 Jun. 2009, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă