Sătmărenii mizează pe victorie la Mediaș pentru a spera la play-off. „Sunt convins că și cei de la Gaz simt la fel ca și noi presiunea obiectivului”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2016, 16:48 Seria 2
Sătmărenii mizează pe victorie la Mediaș pentru a spera la play-off.**

Olimpia Satu Mare are parte de un meci greu la redebutul campionatului Ligii 2. Trupa pregătită de Tiberiu Csik va juca în partida care va redeschide oficial sezonul actual, vineri, de la ora 18:00, urmând a se deplasa la Mediaș, acolo unde o va întâlni pe Gaz Metan.

Olimpia, care se află pe locul 8 în clasamentul Seriei a II-a, încă are șanse să prindă un loc în play-off, însă se bate cu alte nouă echipe primele șase poziții. Sătmărenii nu-și permit astfel niciun pas greșit în ultimele opt etape rămase de disputat, cu atât mai puțin vineri, atunci când o întâlnește pe Gaz Metan, echipă care are cu cinci puncte mai mult.

Antrenorul Tiberiu Csik și căpitanul Cosmin Iuhas s-au prezentat astăzi într-o conferință de presă în care s-au arătat extrem de încrezători înaintea meciului cu Gaz Metan, cei doi fiind convinși că experiența jucătorilor nou-veniți în această iarnă va ajuta Olimpia să-și atingă obiectivele.

„Sunt mulțumit de modul în care ne-am pregătit și de cum au răspuns băieții cerințelor noastre în această perioadă. Sigur că nu am avut întotdeauna terenuri bune din cauza vremii, dar asta e o poveste mai veche. Cred că băieții care au venit în iarnă au adus un plus de valoare și sunt convins că acest lucru se va vedea și în jocul nostru. Trei puncte avem deja, deoarece FC Caransebeș s-a retras. Fără aceste puncte ne mai trebuie 13-15. Mergem la Mediaș să câștigăm. Sunt convins că și cei de la Gaz simt la fel ca și noi presiunea obiectivului” a spus Csik, citat de Satu Mare Sport.

„Mergem încrezători la Mediaș. Ar fi ideal să scoatem șase puncte din primele două meciuri, de la Mediaș și acasă cu „U” Cluj. Asta ar însemna un start perfect și o șansă imensă de play-off”, a spus și Iuhas, care a dezvăluit că moralul jucătorilor e foarte bun după ce la începutul săptămânii li s-a achitat un salariu din cele restante. Iuhas va rămâne în continuare căpitanul echipei, în lipsa sa de pe teren banderola urmând a fi purtată de Adrian Sălăgeanu și apoi Florin Mureșan.

Mihai Onicaș, Adrian Mărkuș, Vasile Buhăescu, Sebastian Ianc și Ciprian Brata sunt achizițiile Olimpiei din această iarnă.

Cât privește lotul Olimpiei pentru meciul cu Gaz Metan, Heil și Șuta sunt incerți, Chivari și Tătaru sunt suspendați, iar Kanalos a fost convocat la național Under 18 a României.

Marius ANGHEL 24 Feb. 2016, 16:48 Seria 2
Pe aceeași temă