Sarmeș: „Vrem să promovăm!”

29 Apr. 2009, 17:12 Seria 2
Sarmeș:

Etapa cu numărul 26 din cadrul ligii secunde, seria a 2-a, a fost una extrem de favorabilă fotbaliștilor din Cetatea Marii Unirii, victoria reușită în meciul de la Arad (3-1 cu ACU) fiind completată de înfrângerile suferite de CSM Rm Vâlcea (1-2 la Salonta) respectiv FCM Tg Mureș (1-2 în fața Drobetei), condiții în care uniriștii au revenit pe primul loc în clasament.
 

 

„Sunt foarte mulțumit de succesul de la Arad și de asemenea sunt bucuros pentru modul în care au decurs ostilitățile în partidele, cu excepția jocului de la Pitești dintre Internațional și CFR Timișoara (scor 4-1), în care au fost angrenate contracandidatele noastre. Acum ne așteaptă 2 întâlniri foarte importante cu UTA Arad și CSM Rm Vâlcea și ținând cont de faptul că evoluăm acasă țintim obținerea a 6 puncte și consolidarea primei poziții în ierarhie”, a afirmat președintele Consiliului de Administrație al Unirii.
 

 

Altfel, Marian Sarmeș a ținut să demonteze încă o dată „previziunile cârcotașilor” din Alba Iulia care afirmă pe la colțuri că FC Unirea nu-și dorește cu adevărat promovarea în Liga 1.
 

 

„Băieții au învins pe ACU, s-au instalat în fotoliul de lider și le-au dat o palmă celor care clevetesc că nu se dorește promovarea. Nu știu de unde apar astfel de zvonuri care cu siguranță nu fac bine echipei, dar noi vom demonstra în teren că merităm să revenim în elita fotbalului românesc”, a conchis oficialul albaiulian.
 

 

Articol scris de Dan Udrea

 

29 Apr. 2009, 17:12 Seria 2
Pe aceeași temă