Săndulescu: „Îmi amintesc când am retrogradat cu Oltul Slatina”

26 Jul. 2012, 14:10 Seria 2
Săndulescu:** „Îmi amintesc când am retrogradat cu Oltul Slatina

FC Olt Slatina a plecat în cantonament cu 24 de jucători, iar pe parcursul stagiului de pregătire, sub comanda lui Oprescu au mai ajuns Alexandru Marin, Ionuț Șerban, Victor Dima, George Roșca și Dan Săndulescu.

Mijlocașul la închidere Dan Săndulescu revine în fotbalul de pe malurile Oltului, acesta evoluând la Oltul Slatina în 2005, sezon la finele căruia gruparea slătineană, cu Telu Stancu „principal” pe banca tehnică, a retrogradat în eșalonul al treilea, după meciul istoric de pe stadionul „1 Mai” din fața echipei Internațional Pitești.

Jucătorul de 27 de ani, care în sezonul anterior a evoluat în Liga I cu CS Mioveni, și-a amintit de perioada petrecută la Slatina. „Aveam 19 ani când am venit la Slatina. Terminasem junioratul și am fost împrumutat de FC Argeș la Oltul Slatina. Îmi amintesc meciul cu Internațional Pitești, am avut ghinion, am retrogradat în ultima etapă. Am ratat un penalty prin minutul 85, așa s-a scris soarta jocului decisiv cu Internațional Pitești”, a spus Dan Săndulescu despre perioada în care a evoluat la Slatina.

Jucătorul, care a ajuns săptămâna trecută în cantonament la Poiana Brașov, spune că și-ar dori că FC Olt să încheie sezonul în prima parte a clasamentului, iar pentru acest lucru și el să-și aducă contribuția. „Mă aflu în cantonament cu FC Olt, m-am înțeles cu oficialii clubului slătinean. Sper să facem cât mai multe puncte și să încheiem sezonul în prima parte a clasamentului. Îi știu pe băieți și am găsit un colectiv unit aici”, a spus Dan Săndulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

26 Jul. 2012, 14:10 Seria 2
Pe aceeași temă