Sabău: „Obiectivul este promovarea fără nicio îndoială!”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 17:54 Seria 2
Sabău:** „Obiectivul este promovarea fără nicio îndoială!

Roș-albaștrii vor evolua sâmbătă, 19 octombrie, în deplasare, la Oradea, în compania echipei FC Bihor, cu un nou tehnician la timonă, și anume Ioan Ovidiu Sabău.

Partida va conta pentru etapa a VII-a, Liga a II-a, seria a II-a la fotbal. Cu noul principal pe banca tehnică formația ASA Târgu Mureș a consemnat un rezultat alb, 0-0, în amicalul cu Universitatea Cluj, meci disputat la Târgu Mureș. Înaintea partidei cu FC Bihor, Ioan Ovidiu Sabău, ne-a oferit în exclusivitate pentru Sportul Mureșean, o scurtă declarație.

„Nu pot să spun că m-am întors la aceași echipă și anume FCM Târgu Mureș pe care am antrenat-o în Liga I. Am revenit la echipa la care am evoluat timp de 6 luni de zile, formația de la care am plecat la Dinamo București. La Târgu-Mureș m-am simțit extraordinar de bine. Eram foarte tânăr pe vremea aceea, iar acum am o stare emoțională, revenind la ASA. În condițiile actuale obiectivul este promovarea fără nicio îndoială. Puține echipe din Liga I au condițiile pe care le deține ASA, respectiv baza sportivă, vestiare, cazare, două terenuri de antrenament, iar acest fapt te obligă, în plus lumea de aici, plus numele de ASA, astfel că trebuie ca toți să fim motivați pentru a promova în Liga I. La actuala echipă pe care am preluat-o există jucători care se implică, tineri, și sunt convins că sunt jucători sinceri, curați, oameni care doresc să se realizeze pe plan profesional, financiar, și atunci este mult mai ușor să lucrezi cu astfel de jucători, între altele spus nepătați. Acești jucători sunt receptivi, foarte concentrați la meciurile de antrenament, iar în plus un mare avantaj este că avem la echipă foarte mulți jucători din Mureș, ceea ce este un factor important. De acum fiecare joc în parte înseamnă un pas înainte. Ne așteaptă o săptămână de foc cu 3 meciuri dificile, primul în deplasare la Oradea cu FC Bihor, și următoarele două pe teren propriu cu Slatina și Rm. Vâlcea, toate contracandidate la play off. Au revenit la echipă Alexandru Dan și Claudiu Bumba, jucători selecționați la reprezentativa României U21, pentru dubla cu Irlanda, însă la Oradea nu vom putea conta pe Cioinac și Silaghi, cei doi fiind suspendați. În final și fără de care pe viitor există o singură  soluție, respectiv victoria!”.

 

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 17:54 Seria 2
Pe aceeași temă