„Să terminăm cât mai în față. Nu se știe ce se poate întâmpla”

05 Dec. 2011, 14:36 Seria 2

Jucător de bază în angrenajul celor de la Alro, Eduard Stoica speră ca formația slătineană să încheie campionatul pe o poziție în zona superioară a clasamentului, pentru a putea profita de eventualele probleme ale principalelor favorite la accederea în Liga I.

Cu 22 de puncte acumulate în prima jumătate a sezonului, gruparea de la malul Oltului se află la 12 lungimi de ocupantele locurilor promovabile, Gloria Bistrița și FC Timișoara, diferență ce pare extrem de dificil de recuperat. Fotbalistul de bandă stângă Eduard Stoica spune că parcursul aluminiștilor în stagiunea de toamnă putea fi unul mai bun, însă consideră că este important ca echipa să încheie anul competițional pe un loc cât mai apropiat de vârful ierarhiei.

„Se putea mai mult în tur, dar având în vedere că am început prost campionatul, diferența față de podium nu este mare. Sunt două puncte față de poziția a treia. E vorba de o etapă, am pierdut la Bistrița și am căzut de pe locul trei pe șapte. E greu să vorbim acum de promovare, Timișoara și Bistrița sunt două formații valoroase. Se aude că au probleme financiare, dar nu ne gândim la asta. Important e să câștigăm noi multe meciuri și să terminăm cât mai în față. Nu se știe ce se poate întâmpla, s-a văzut că anul trecut ne-au lipsit două puncte să jucăm acel meci de baraj”
, a declarat Stoica.

„Trebuie să-mi fac treaba pe orice post”

Jucătorul celor de la Alro și-ar fi dorit un randament mai bun în partidele pe care le-a disputat în tricoul formației slătinene în turul campionatului.

„În privința evoluțiilor mele, eu zic că puteam să fac mult mai mult. Nu contează unde joc, în apărare sau la mijloc, nu e problema mea, ci a antrenorului. Trebuie să-mi fac treaba pe orice post. Vrem să începem bine returul, nu așa prost ca turul de campionat, și să urcăm în clasament. Am mai spus că avem un lot valoros, care ne îndreptățește să sperăm la acest lucru”, a adăugat Eduard Stoica.

Sursa: Gazeta Nouă

05 Dec. 2011, 14:36 Seria 2
Pe aceeași temă