Să mai și râdem… cu ofițerul Chindiei!

27 Apr. 2012, 14:05 Seria 2

Ceea ce ar putea părea incredibil, este cât se poate de real la clubul fanion al județului Dâmbovița, Chindia Târgoviște. Vineri la prânz, ofițerul de presă al clubului habar nu are la cât se dispută meciul de a doua zi, deși ora a fost fixată de mai bine de o săptămână, la solicitarea postului de televiziune care preia partida.

Concret, FC Olt – Chindia Târgoviște se va juca SÂMBĂ‚TĂ‚, ora 16.00, la Piatra Olt și va fi difuzat în direct de postul de televiziune DolceSport2. Datele sunt cât se poate de reale, de altfel clubul târgoviștean a fost notificat cu șapte zile înainte, doar că foarte probabil ofițerul de presă Felix Stănescu nu a avut timp să parcurgă aceste documente, ocupat fiind cu alte probleme administrative.

Haios – dar în egală măsură destul de grav – nu a fost că omul nu știa nici măcar când se joacă meciul, ci motivația oferită reprezentanților presei locale care l-au contactat: „Totul depinde de GSP TV. În această seară se va stabili exact la cât e meciul, vă voi anunța prin sms”, ne-a vorbit omul instalat de Neguț la club pe locul cunoscutului jurnalist Gabriel Bengea.

În aceste condiții, l-am întreba pe onor domn Stănescu dacă nu cumva GSP TV le va propune celor de la DolceSport nu doar schimbarea orei, ci și schimbarea adversarului sau a terenului. În loc de meci cu FC Olt la Piatra, n-ar fi mai convenabil să jucăm cu Timișoara la Găești?

„Stoican stă trei ani!”

Președintele Mihai Neguț a anunțat miercuri, după remiza cu ALRO Slatina, 0-0 pe Eugen Popescu, că postul antrenorului nu e în pericol, așa cum se speculase prin presa locală.

„Flavius stă trei ani la Chindia și va pleca decât dacă va dori el. Asta ca să lămurim situația, că am văzut tot felul de articole. Nu a fost chemat la ordine de Gică (n.r Popescu), nu s-a pus problema ca el să plece de la Chindia”.

Aici intervine însă o discuție: la prezentarea oficială, din ianuarie, Gică Popescu anunța că s-a semnat un contract cu Stoican pentru un an și jumătate.

Mai departe, există două variante: fie Neguț e în eroare, fie șefii clubului, mulțumiți de jocul Chindiei, i-au prelungit deja contractul fostului internațional. Cert este că pentru târgovișteni vin meciuri grele, mâine cu FC Olt în deplasare, și week-end-ul viitor cu Timișoara, acasă.

Articol scris de Ionuț MARIN

27 Apr. 2012, 14:05 Seria 2
Pe aceeași temă