S-au fript la Târgoviște și vor să se răzbune pe lider: „Trebuie să jucăm cu totul altceva. Vor fi greu de învins, dar nu imposibil”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Nov. 2015, 19:17 Actualizat: 24 Nov. 2015, 19:18 Seria 2
S-au fript la Târgoviște și vor să se răzbune pe lider:  „Trebuie să jucăm cu totul altceva. Vor fi greu de învins, dar nu imposibil”

La începutul sezonului, CS Mioveni era mai bine cotată decât nou-promovata echipă arădeană, dar realitatea din iarbă a fost alta. Argeșenii au evoluat sub așteptări, s-au și lepădat de antrenorul Claudiu Niculescu, dar și de câțiva jucători cu nume considerați inutili, moment din care lucrurile au început să se îndrepte.

Sub comanda lui Marius Stoica, „galben-albaștrii” au strâns 10 puncte din 15 posibile, singura înfrângere venind chiar weekendul trecut în „fieful” unei alte grupări cu pretenții, Chindia Târgoviște. A fost 3-1 pentru dâmbovițeni, rezultat ce o ține pe Mioveni, cel puțin pentru moment, în afara zonei play-off. „Trebuie să strângem rândurile în partida cu UTA și să jucăm cu totul altceva față de jocul cu Chindia. Întâlnim liderul, o echipă ce a demonstrat cu nu întâmplător a ajuns în fruntea clasamentului, dar ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci. Arădenii au un lot bun, un antrenor pe măsură, vor fi greu de învins, dar nu imposibil”, a menționat Stoica înainte de vizita „alb-roșiilor” în Trivale, acolo unde gazonul se prezintă în stare foarte bună în ciuda vremii ploiase din ultimele zile.

Eliminat la Târgoviște, mijlocașul Răuță va rămâne în tribună, în timp ce portarul Popescu și mijlocașul Gălan au șanse mari să revină în primul „unsprezece” după ce au acuzat probleme medicale.

Mioveniul a mai detronat un lider în etapa a 11-a, când a invins-o cu 1-0 pe FCM Baia Mare chiar pe teren propriu. Roland Nagy sesizează dificultatea confruntării, pe care o și abordează fără mai mulți „senatori de drept”. „Întâlnim o echipă ce la începutul campionatului și-a dorit mult mai mult, cu siguranță. Au avut un parcurs pozitiv după schimbarea băncii tehnice, obiectivul lor e play-off-ul. Acum stau sub linie și e limpede că își doresc victoria. Noi, în ultimele două deplasări, am scos un singur punct, dar venim după o victorie importantă cu Clujul, avem moral bun. Ambele echipe suntem după parcurs pozitiv, meciul e deschis oricărui rezultat. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine”, a punctat antrenorul principal al „textiliștilor”.

Strătilă, Chindriș, Botiș, Curtuiuș și Chindriș sunt absențele de 24 de carate ale arădenilor.

CITEȘTE și: „Alb-roșii”, fără cinci titulari la Mioveni: „E rândul unora să demonstreze că sunt soluții oricând”


Cel mai probabil, mâine, începând cu ora 17, pe arena din Mioveni se vor afla față în față următoarele echipe:

Mioveni: Popescu  – Toriște, Calvin, Bg. Stoica, Ed. Stoica – Mîrzeanu, Gălan – V. Mazilu, Ed. Florescu, Ayza – Nilă.
UTA: Miron – Polgar, Gligor, Filaret, Burlă – Rus, Manea, Tănase, Vlad – Man, Szekely.

Arbitri: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Mihai Marica (Bistrița), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Gheorghe Olaru (Râmnicu Vâlcea). Obsevratori FRF: Marian Dorobanțu (Buzău), Dorinel Dinca (Călărași)

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Nov. 2015, 19:17 Actualizat: 24 Nov. 2015, 19:18 Seria 2
Pe aceeași temă