Rufă îl reconfirmă antrenor pe Oprița: „E ambițios, îmi doresc să lucrez cu el”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2014, 16:07 Seria 2

Transferul la Metalul Reșița i-a adus în final de sezon o nouă experiență lui Daniel Oprița. Jucătorul a fost numit antrenor principal după demiterea lui Marian Pană. Trei etape a stat pe bancă Oprița, acesta preferând să își dirijeze colegi de pe tușă. În acest interval, Oprița a obținut o victorie, 3-2 la Bistrița, și două egaluri, 1-1 la Vâlcea și 1-1 cu CSU.

Continuarea atacantului pe banca Metalului este deocamdată incertă. Cel puțin așa susține patronul Metalului Reșița, Cătălin Rufă. ,,Dacă nu pleacă afară cu Dorinel (n.r. – Dorinel Munteanu), rămâne la Reșița. Îi cunoaște pe băieți, e potrivit pentru echipă. E ambițios, îmi doresc să lucrez cu el. Depinde de el”, a declarat Rufă pentru expressdebanat.ro.

Patronul echipei din Valea Domanului are cuvinte de laudă și la adresa fostului tehnician, Marian Pană, dar consideră că plecarea lui era necesară. ,,Îi mulțumesc și lui Marian Pană. E unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Am terminat pe doi cu el, cea mai bună clasare pe care am obținut-o cu vreo echipă la care am fost. Marian a fost o victimă a indisciplinei jucătorilor. Trebuia să schimbăm ceva. Am ajuns de la 2.000 de spectatori la 500 și ăia ne huiduiau. Noi în loc să dublăm numărul spectatorilor am ajuns să aud în tribună vorbindu-se numai de pariuri și de alte lucruri”, a mai spus Rufă pentru sursa citată.

Marius ANGHEL 12 Jun. 2014, 16:07 Seria 2
Pe aceeași temă