Rotar :” Oncos a făcut deja un credit de 175.000 de euro”

07 Jan. 2009, 17:54 Seria 2
Rotar**:

În urma deciziei Consiliului Local de a amâna plata avansului pentru pachetul majoritar de acțiuni al echipei de fotbal U Cluj de către compania Oncos, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe s-a întâlnit cu oficialii clubului. Miercuri dimineața, a avut loc o ședință între președintele Consiliului Județean, Alin Tișe și președintele Consiliului de Administrație al CFM Universitatea Cluj, Remus Câmpeanu și secretarul general al clubului, Adrian Bogdan.

Scopul întâlnirii a fost găsirea unor soluții care să permită desfășurarea activității clubului în perioada imediat următoare, dar și discutarea problemelor pe care le acuza compania Oncos. De asemenea, aceștia au stabilit că viitoarele meciuri ale echipei se vor juca pe un teren ce urmează să fie stabilit. Variantele analizate deja sunt terenul complexului sportiv Clujana sau cele din Turda sau Gherla.

Termenul de plată al avansului de 2,9 milioane de lei pentru pachetul majoritar al CFM Universitatea Cluj va putea fi achitat de Oncos până la sfârșitul lui martie. Cu toate acestea compania dorește ca până atunci să renunțe la club.

 

"Din momentul în care a fost preluat clubul, niciun alt acționar sau sponsor nu s-a arătat interesat de a investi bani în echipă. Nu am putut găsi nici sponsori pentru sume de 10.000 de euro. Oncos a făcut deja un credit de 175.000 de euro și a mai cheltuit cu clubul 450.000 de euro, dar de unii singuri nu se poate", a explicat Dorin Rotar, reprezentantul Oncos.

În acest moment, valoarea datoriilor pe care clubul le are este incertă deoarece sume noi apar în fiecare săptămână, dar ultima cifră vehiculată era de 44 de miliarde de lei.

 

 

www.clujeanul.ro

07 Jan. 2009, 17:54 Seria 2
Pe aceeași temă