Dunărea Călărași a renunțat și la al doilea jucător luat în vară de la Dinamo. Ce spune Pîrvulescu despre prima victorie obținută de echipă în acest sezon

Dunărea Călărași a renunțat și la al doilea jucător luat în vară de la Dinamo.** Ce spune Pîrvulescu despre prima victorie obținută de echipă în acest sezon

Dunărea Călărași a renunțat și la al doilea jucător adus sub formă de împrumut de la Dinamo în această vară.

După ce l-a folosit în primele trei etape, cu UTA (0-3), Farul (0-1) și Petrolul (1-3), Cristian Pustai a renunțat la servicii fundașului central Ekrem Levent Oltay (foto, alături de Eugen Pîrvulescu). Jucătorul de 19 ani avea șanse mici să mai joace pentru Dunărea după ce în lot au fost aduși și Radu Crișan și Bogdan Șandru. Astfel, de curând, cele două părți au ajuns la un acord în privința rezilierii amiabile a contractului.

„Dunărea Călărași a renunțat la serviciile lui Levent Ekrem Oltay (19 ani, împliniți pe 3 aprilie), venit în vară sub formă de împrumut pentru un sezon de la Dinamo București. Conducerea „galben  – albaștrilor” a anunțat că a ajuns la înțelegere cu tânărul fundaș pentru rezlierea pe cale amiabilă a contractului. În acest sezon, Oltay a evoluat pentru echipa noastră în primele 3 etape, bifând 181 de minute (a fost integralist în partida din runda a 2-a de la Constanța cu FC Farul)”, a anunțat Dunărea Călărași.

„Îi mulțumim pentru tot ce a realizat la Călărași și îi dorim mult succes în cariera sa!”, a declarat președintele executiv al Dunării, Eugen Pîrvulescu.

Tot de la Dinamo fusese luat împrumut în această vară și atacantul Cătălin Măgureanu, însă după doar 3 minute jucate în meciul cu UTA, în prima etapă, Pustai a renunțat la el. Măgureanu a fost cedat apoi de Dinamo către CS Afumați, în Liga 3.

Pîrvulescu, după 2-0 cu Snagovul: „O victorie pentru moral, o victorie care sper să aducă în continuare și alte victorii”

În privința primei victorii obținute de Dunărea Călărași în acest sezon, sâmbăta trecută, în deplasarea de la Sportul Snagov (scor 2-0), Eugen Pîrvulescu a spus că nu a fost obținută ușor, însă speră să dea un restart echipei.

„Ne bucurăm că am reușit să obținem prima victorie din această ediție de campionat. A venit destul de târziu, dar important e că a venit. N-a fost o partidă ușoară chiar dacă am întâlnit echipa de pe ultimul loc, cu zero puncte. S-a jucat, din păcate, la Snagov pe un teren denivelat, un teren care, după părerea mea, nu face cinste Ligii a 2-a, dar, până la urmă, am obținut o victorie muncită și meritată. Noi am fost echipa care a controlat jocul și probabil că dacă am fi deschis scorul mai repede am fi obținut un rezultat mai confortabil. Dar, oricum, e o victorie, o victorie pentru moral, o victorie care sper să aducă în continuare și alte victorii și mă gândesc acum la partida din runda viitoare, cu Universitatea Cluj, o echipă rănită, care, la fel ca noi, își dorește foarte mult să acumuleze puncte și să revină în poziții superioare în clasament”, a declarat Pîrvulescu pentru site-ul oficial al Dunării.

Dunărea Călărași, cu 5 puncte, iese din zona roșie și urcă pe locul 15, primul care asigură salvarea. În etapa a 7-a joacă sâmbătă, de la ora 11:30, acasă, cu „U” Cluj. Până atunci, Dunărea are meci miercuri, de la ora 17:00, la București, în Regie, cu Rapid, în Turul 4 al Cupei României.

Pe aceeași temă