Roman ar putea debuta pentru UTA în derby-ul cu Chindia. Vlad și Costin, lăsați acasă de Roland Nagy

Marius ANGHEL 22 Mar. 2016, 12:36 Seria 2
Roman ar putea debuta pentru UTA în derby-ul cu Chindia.** Vlad și Costin, lăsați acasă de Roland Nagy

Marți dimineață, delegația utistă a plecat spre Cetatea Chindiei, acolo unde, miercuri, are „duel” de podium cu Chindia. Fiindcă în weekend și-a luat la „masa verde” punctele cu Bihorul, „Bătrâna Doamnă” și-a recuperat jucătorii suspendați, respectiv Polgar și Chindriș („îngalbeniți” la Reșița), dar și pe accidentatul Dumitru Copil.

Toți fac parte din lotul deplasat de staff-ul tehnic la Târgoviște, alături de Alin Roman, care încă își așteaptă debutul în „alb-roșu”. Acasă au rămas mijlocașii de bandă, Cristian Costin și Michel Vlad. Decizia în privința acestuia din urmă e puțin ciudată, având în vedere că nu a fost folosit în meciul echipei secunde la Chișineu Criș decât 45 de minute, tocmai pentru a fi apt pentru deplasarea lungă din interemediară.

Nici atacantul Adi Petre nu a intrat în calcule, dar asta și pentru că el onorează convocarea la naționala Under 18 a României pentru un stagiu de pregătire de o săptămână la Piatra Neamț și o „dublă” amicală cu Moldova.

Mâine, înainte de meci și Cristian Todea se va alătura echipei. „Secundul” arădenilor este la București, la cursurile pentru obținerea licenței UEFA B plus A. Destinat foștilor jucători profesioniști cu activitate îndelungată (peste 200 jocuri în competițiile oficiale din România sau din străinătate), cursul girat de UEFA, a adunat la start 27 persoane, admise după analizarea dosarelor depuse la sediul FRF.

Chindia Târgoviște și UTA Bătrâna Doamnă, echipe aflate la egalitate de puncte, 45, și situate pe locurile 2, respectiv 3 în Seria a II-a, se întâlnesc miercuri, de la ora 15:30, pe stadionul „Eugen Popescu”.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Mar. 2016, 12:36 Seria 2
Pe aceeași temă