Reunirea Metalului a fost amânată. Rufă spune că se întâlnește cu primarul pentru a încheia toate neînțelegerile. Cât cere pentru a ceda clubul

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 16:10 Seria 2
Reunirea Metalului a fost amânată. Rufă spune că se întâlnește cu primarul pentru a încheia toate neînțelegerile.** Cât cere pentru a ceda clubul

Programată pentru astăzi, reunirea echipei Metalul Reșița a fost amânată până după discuția dintre autoritățile locale și deținătorul pachetului majoritar Cătălin Rufă. Azi după-amiază omul de afaceri merge la Reșița pentru a se întâlnire cu primarul Mihai Stepanescu și a lămuri dacă Metalul mai rămâne sau nu în Valea Domanului.

„Vin luni la Reșița pentru a mă vedea cu domnul primar. Eu sunt hotărât să terminăm cu toate neînțelegerile. Eu îmi doresc să colaborăm în continuare, în condițiile stabilite la venirea mea în Valea Domanului. Acum să vedem ce-și doresc și dânșii. Am amânat reunirea lotului pentru marți, la ora 18.00, ca să vedem concluziile întâlnirii cu domnul primar”, a spus Rufă pentru expressdebanat.ro.

Omul de afaceri bucureștean admite faptul că e posibil ca el să plece din Valea Domanului și fără echipă, răspunzând astfel la una dintre solicitările municipalității. „Mi s-a cerut un preț, le-am transmis unul chiar mai mic decât am spus inițial. E vorba de 600.000 de euro, plătibili în două tranșe! Dar eu nu cred într-o astfel de variantă, sincer!”, a mai spus Cătălin Rufă.

Marian Pană și-a dat acordul că vine ca antrenor

Dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere și Metalul va continua, Marian Pană ar putea reveni la echipa bănățeană. „Încă nu am semnat contractul, dar am discutat și cu Cătălin Rufă și am stabilit detaliile. M-am simtit bine aici când am mai fost. M-aș reîntoarce cu plăcere, dar sunt lucruri care nu mai depind de mine. Sper să se rezolve și să merg acolo să preiau echipa. Numai în condițiile în care se vor rezolva lucrurile voi semna contractul. Nu pot să risc să merg și să se întâmple ce s-a întâmplat în returul ediției trecute. Dacă obiectivul echipei nu ar fi play-off-ul și promovarea, nu ar avea rost să mă duc. Obiectivul trebuie să fie acesta, altceva nu văd.

Cred că de marți, miercuri vom avea un răspuns. Am vorbit și cu câțiva jucători și sper să primim cât mai repede răspunsul și să mergem la Reșița”, a spus Pană în emisiunea „Fotbal la matineu” de la radio Sport Total FM.

Rufă spune că are discuții cu o „sumedenie de jucători foarte buni”

În ciuda incertitudinilor de la club și a faptului că în acest an jucătorii nu și-au primit salariile, Cătălin Rufă anunță că are o „sumedenie” de discuții cu jucători care vor să vină să evolueze în Liga 2 la Metalul, însă problema o reprezintă faptul că autoritățile locale și el nu ajung la o înțelegere. Cum sponsorizarea din bani publici s-a oprit și problemele financiare au apărut în Valea Domanului.

„Suntem în discuții cu o sumedenie de jucători, dar nu știu ce să le spun. Am discutat cu jucători foarte buni. Mai avem șapte jucători sub contract: Anițoiu, Manole, Feher, Claudiu Ionescu, Robert Cristian, Popescu și Enescu, dar și Szabo, Ciucă și alți câțiva ar vrea să continue la Reșița. E posibil să rămână și Zimmermann, care nu știe deocamdată ce să facă. Ca antrenor, Marian Pană e deja pregătit să vină la Reșița. E un an mult mai accesibil având în vedere adversarii, e păcat să dăm cu piciorul acum unui proiect care a început atât de frumos și care are viitor, în ciuda neînțelegerilor care au apărut la un moment dat”, a mai spus Rufă.

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 16:10 Seria 2
Pe aceeași temă