Război psihologic total: Sandu Ion și-a cerut înapoi jucătorii

21 Jul. 2009, 12:54 Seria 2
Război psihologic total:** Sandu Ion și-a cerut înapoi jucătorii

 

Războiul psihologic dintre omul de afaceri Sandu Ion și autoritățile locale a devenit total în această dimineață, când clubul Gloria Arad și-a cerut înapoi, oficial, în scris, jucători oferiți gratis Bătrânei Doamne. Conform unei adrese a Gloriei Arad, jucătorii Bujor, Bălgrădean, Toc, Copil, Purece, Chindriș, Țucudean, Sălăjan și Ștreangă trebuie să se prezinte înapoi, la Gloria Arad.

 

Decizia vine ca urmare a răcirii relațiilor dintre omul de afaceri Sandu Ion și PDL Arad, în urma unor contre. Atacat într-un ziar local controlat de PDL în care nu s-a scris numele lui Sandu Ion de peste un an, proprietarul SC PAB Romania a decis să-și retragă jucătorii. Conform informațiilor noastre, decizia nu este una finală, însă rămâne de văzut ce va urma și mai ales cum vor reacționa autoritățile locale.

 

 

De asemenea, și cei doi jucători aduși de la UTA de la Liberty Oradea, via Sandu Ion, au fost direcționați înapoi, astfel că fundașul central Yanchuk și atacantul Gadio Demba El Hadji vor părăsi și ei lotul UTA-ei, cel puțin deocamdată. Pe de altă parte, președintele clubului UTA, Giovanni Catanzariti a declarat, în urmă cu câteva minute, pentru observator.info: "Acum am ieșit de la Sandu Ion. Este în continuare supărat și a spus că nu își schimbă decizia. El mi-a spus că lucrurile rămân așa. Eu mai încerc să-l conving să se răzgândească, primarul la fel, dar pe de altă parte începem să căutăm alți jucători, nu trebuie să rămânem descoperiți".

 

În fine, lucrurile sunt destul de complicate, deoarece omul de afaceri Sandu Ion trebuie să achite, până în 31 iulie 2009, suma de 140.000 de euro către Atletico Arad, pentru a-i păstra în proprietate pe cei nouă jucători. A plătit deja pentru ei 150.000 de euro, urmează a doua rată scadentă peste câteva zile și rămâne de văzut dacă o va achita. Dacă nu o plătește iar jucătorii revin ai clubului Atletico, este de așteptat ca ei să fie din nou direcționați spre UTA.

 

În ceea ce-l privește pe Ionuț Popa, lucrurile nu sunt clare, dar tehnicianul pare tentat să renunțe dacă Sandu Ion nu ajunge la un consens cu primarul Falcă.

 

Sursa: observator.info

21 Jul. 2009, 12:54 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă