Război între Orza și Chivorchian, spiritele se încing cu o săptămână înainte de termenul limită

25 Mar. 2012, 16:26 Seria 2
Război între Orza și Chivorchian,** spiritele se încing cu o săptămână înainte de termenul limită

Acuzele curg de o parte și de alta când vine vorba de cine e vinovat pentru situația de la Poli Timișoara. Problema banilor care trebuiau să mai vină până de curând, în opinia lui Chivorchian este îndelung contestată de vicele Orza.

Viceprimarul Adrian Orza a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni și s-a declarat neplăcut surprins de cele declarate de Gheorghe Chivorchian care acuza autoritățile că sunt vinovate de situația de la club.

„Dacă am fi avut acei bani pe care trebuia să ni-i dea acum eram liniștiți” a spus Chivorchian în cadrul emisiunii „În prelungiri” de la TVR Timișoara.

În replică vicele Timișoarei a ținut să-i răspundă conducătorului de la Poli pe același ton. „Am fost tot timpul puși cu spatele la zid. Dacă nu le dădeam banii la timp, ne amenințau că renunță la câte un jucător. Dar trebuie autoritățile să rezolve aceste probleme? Trebuie noi să acoperim găurile făcute totuși de un SA?” a declarat destul de iritat viceprimarul Adrian Orza precizând că este vorba în acest moment de datorii care se ridică la 9 milioane de euro.

Acesta a încercat să explice pentru a nu știu a câta oară că în virtutea inexistenței unui contract de asociere între autoritățile locale și clubul Poli Timișoara nu exista cadrul legal ca echipa să mai beneficieze de sume de bani.

„Nu aveam ce să dăm bani pe 2010-2011, nu mai aveam contract. Cum să dăm?” a mai adăugat Adrian Orza.

Sursa: Banat Sport

25 Mar. 2012, 16:26 Seria 2
Pe aceeași temă