Orza a găsit o modalitate prin care le poate da bani jucătorilor lui Poli

18 Apr. 2012, 15:48 Seria 2

În jur de 750.000 de lei vrea municipalitatea să ofere jucătorilor și antrenorilor de la Politehnica pentru activitatea sportivă desfășurată de la începutul anului și până în prezent. Proiectul de hotărâre trebuie votat în plenul Consiliului Local Timișoara.

Viceprimarul Adrian Orza a găsit o soluție legală prin care să ajute echipa Politehnica. Din bugetul pentru sport pentru acest an au mai rămas în jur de 1,5 milioane de lei. Primăria Timișoara va introduce în plenul Consiliului Local din 24 aprilie un proiect de hotărâre prin care jumătate din acești bani să meargă pentru suportul financiar al antrenorilor și jucătorilor atât de la echipa 1 și 2, cât și a grupelor centrului de copii și juniori.

Astfel, jucătorii de la echipa 1 vor primi 10.000 de lei, iar cei de la centrul de copii și juniori circa 500 de lei, bani care reprezintă indemnizația lunară, suplimente nutritive, alimentația de efort și premii pentru victorii. „Banii nu intră în conturile clubului, îi oferim direct jucătorilor pentru efortul depus în acest an. Echipa reprezintă orașul și în acest moment trebuie să o ajutăm. Cred că acești bani sunt importanți pentru jucători, este un sprijin pe care noi îl oferim”, a afirmat viceprimarul Adrian Orza.

Consilierul Local, Viorel Sasca, este de părere că acesta este primul gest concret care s-a făcut pentru a ajuta echipa Politehnica, restul au fost doar discuții politice. „Iată un gest concret de sprijin pentru Poli și nu doar discuții care nu au ajutat cu nimic echipa”, a spus Viorel Sasca.

Fanii continuă acțiunea de promovare a derbiului de Vest

Exact ca și în partidele precedente, suporterii alb-violeți strâng rândurile și promovează meciurile favoriților. Se anunță o coregrafie demnă de Poli – UTA, lucrările la bannere și mesaje fiind în toi. În paralel continuă și acțiunea de lipire a afișelor.

„Continuăm acțiunea de promovare a meciului cu UTA prin lipirea de afișe. Așa cum am mai făcut-o și în alte dăți, vă așteptăm pe toți cei care doriți să ne ajutați să veniți alături de noi, astfel încât să facem o treabă cât mai bună! Cine este dispus să ajute, în orice fel poate, este rugat să sune la numărul 0723.068.215 (Kiko) pentru a afla toate detaliile!”, este mesajul Peluzei Sud.

Reamintim, biletele pentru partida de vineri s-au pus în vânzare de azi la prețurile obișnuite și în locurile cunoscute de fanii alb-violeți.

Sursa: Banat Sport

18 Apr. 2012, 15:48 Seria 2
Pe aceeași temă