„Astăzi am depus dosarul la Comisia de Licențiere”

28 Mar. 2012, 12:24 Seria 2

Dosarul e depus, urmează votul din plenul Consiliului Județean și apoi împărțirea acțiunilor. Se mișcă treburile la club și în birourile autorităților județene spre liniștea șefilor de la Poli Timișoara. În rest, totul bine, suporterii așteaptă în continuare puncte de la Velcea& co.

Lumea poate să stea liniștită pentru că cea mai spinoasă problemă a Politehnicii Timișoara s-a rezolvat. La orele prânzului, reprezentantul clubului de pe Bega a depus la Bucuresti la Comisia de Licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal dosarul complet.

„Astăzi am depus dosarul la Comisia de Licențiere. Dosarul e complet. E un pas important spre normalitate iar de acum sperăm ca lucurile să meargă în mod firesc”, a declarat Gheorghe Chivorchian, directorul general al clubului bănățean.

Astfel, conducerea clubului Poli a respectat înțelegerea avută cu autoritățile, aceea de-a finaliza absolut toate actele necesare pentru ca dosarul să fie complet la data limită.

În urmă cu ceva vreme, Marian Iancu declara că „dacă nu consolidăm acționariatul, nu vom depune dosarul pentru licență. Firma BkP își restrânge investițiile în fotbal, probabil că vom rămâne în Liga 2 sau vom merge în Liga 3. Vom restrânge investițiile la nivelul unei academii de fotbal. Probabil că autoritățile locale vor decide înființarea unei noi Politehnici, au posibilitatea de a o lua de la zero”. De acum, aceste declarații sunt o amintire iar apele par să se fi liniștit pe Bega.

sursa: Banat Sport

28 Mar. 2012, 12:24 Seria 2
Pe aceeași temă