Război în Craiova: „Noi nu suntem afaceriști dubioși și turnători! În etapa a doua avem meci cu CS Severin”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 11:43 Seria 2

Oltenii aruncă fumigene. CS Universitatea și-a prezentat ieri staff-ul și planurile, atacând voalat echipa lui Mititelu, pe care o numesc „CS Severin”.

Silvian Cristescu a spus că Universitatea Craiova e doar una și că în etapa a doua are meci cu CS Severin!

CS Universitatea și-a prezentat ieri staff-ul, în care s-a produs o infuzie de foști jucători reprezentativi ai Științei. Astfel, alături de Silvian Cristescu, managerul general Pavel Badea i-a prezentat pe Ovidiu Stângă, ca și coordonator al departamentului de scouting, și pe Cornel Papură, ca antrenor al echipei-satelit, care va evolua în Liga a IV-a Dolj. „Îmi propun să oprim tot ce avem mai bun la Craiova, nu să mergem după jucători prin Brazilia. Craiova a mai avut fotbaliști, dar nu a mai avut idoli. Asta trebuie să producem noi, idoli” a spus Ovidiu Stângă.

Noul team-manager al CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat că nu se poate vorbi de un derby al Craiovei în etapa a doua a eșalonului secund, fiindcă echipa de pe „Ion Oblemenco” va întâlni pe CS Severin, echipa patronată de Adrian Mititelu.

„Nu vom sta la TV, ca maimuțoii!”

„Noi suntem Universitatea Craiova, nu există alta. În etapa a doua jucăm cu CS Severin. Suntem clubul-mamă, iar mamă ai doar una, tați nu se știe niciodată câți ai. Noi nu suntem nici oameni de afaceri dubioși, nici escroci, nici turnători, noi am reprezentat cu mândrie Știința. Este o blasfemie ca vreo persoană să spună că acest club este un surogat. Vrem să fim judecați în funcție de rezultate, nu vrem să stăm toată ziua la televizor ca maimuțoii, să ne implicăm în polemici, în cancanuri”, a spus fostul căpitan al Științei din anii ”90.

Poziția lui Cristescu a fost întărită de fundașul Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, care garantează pentru proiectul demarat de autoritățile din Bănie: „Colegii mei din Craiova Maxima m-au desemnat să-i reprezint. Suntem alături de acest proiect, fiindcă este simplu și eficient și este menit să ne redea bucuria fotbalului”.

Articol scris de Cosmin STAICU

Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 11:43 Seria 2
Pe aceeași temă