„Putem face o figură frumoasă la Târgoviște”

13 Oct. 2011, 13:12 Seria 2

Venit în vară de la CSM Slatina, mijlocașul celor de la FC Olt, Andrei David, a evoluat titular în confruntarea de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. Jucătorul sub 21 de ani este încrezător în șansele grupării alb-vișinii de a se menține în eșalonul secund, acesta fiind de părere că ambiția și determinarea sunt atributele esențiale pentru îndeplinirea obiectivului.

Sub contract cu Steaua București, jucătorul sub 21 de ani care în sezonul trecut a evoluat pentru CSM Slatina, Andrei David, a îmbrăcat în vară tricoul grupării FC Olt Slatina, acesta evoluând sub formă de împrumut.
De la o etapă la alta, mijlocașul stânga a fost folosit din ce în ce mai mult de antrenorul Dan Oprescu, iar în confruntarea cu Luceafărul Oradea s-a regăsit în unsprezecele de start.

„M-am acomodat, mă simt foarte bine, sper ca în continuare să am evoluții cât mai bune, să îmi ajut colegii, iar la final să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat mijlocașul stânga.

„Este foarte important să obținem un rezultat pozitiv la Târgoviște”

Victoria obținută cu Luceafărul Oradea le-a dat o mai mare încredere jucătorilor grupării FC Olt Slatina, care vor aborda întâlnirea cu Chindia Târgoviște cu un moral mult mai ridicat.

„Cred că în meciul cu Luceafărul Oradea am avut o atitudine foarte bună, era foarte important să câștigăm, ne-am mobilizat și am obținut o victorie importantă. Este foarte important să obținem un rezultat bun la Târgoviște, trebuie să acumulăm puncte, să mai urcăm în clasament. Eu cred că putem face o figură frumoasă. Dacă avem atitudine, cu ambiție și determinare cu siguranță nu vom avea probleme în îndeplinirea obiectivului”, a mai spus Andrei David.

FC Olt Slatina întâlnește, duminică, în deplasare, nou-promovata Chindia Târgoviște. Meciul se va disputa cu începere de la ora 13.00.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Oct. 2011, 13:12 Seria 2
Pe aceeași temă