Primăria renovează stadionul „Eugen Popescu”!

20 Feb. 2009, 19:43 Seria 2
Primăria renovează stadionul

Cunoscut drept un mare iubitor al sportului, edilul-șef al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, și-a îndreptat de curând atenția și spre bătrâna arenă dâmbovițeană, demarând lucrările de modernizare a tribunei a II-a.

 

„Această zonă a stadionului se prezenta într-o stare deplorabilă. Nu funcționau dușurile, toaletele sau încălzirea centrală, astfel că totul va fi, în curând, modern și economic. Vom înlocui fenestrația veche de peste 30 de ani cu una din PVC de foarte bună calitate, vom pava interioarele cu gresie și faianță și vom reabilita toată aceasta aripă”, explică Boriga.

 

O echipă de muncitori trudește de dimineață până în seară la stadion, pentru a finaliza lucrările în termenul impus de Primărie, respectiv 24 februarie. Patru zile mai tarziu, FCM Târgoviște va întâlni pe teren propriu CFR Timișoara, în prima etapă a returului Ligii a II-a.

 

Primăria pregătește însă o surpriză iubitorilor fotbalului dâmbovițean, respectiv apariția unei noi echipe în peisaj, CSM Târgoviște, clădită pe scheletul liderului eșalonului IV, fosta Progresul Gorgota. În proiectul CSM au fost atrase mai multe foste glorii ale fenomenului local, obiectivul fiind promovarea urgentă în eșalonul trei.

 

articol scris de Ionuț MARIN

20 Feb. 2009, 19:43 Seria 2
Pe aceeași temă