Dulcea vrea un nou succes și șefia Seriei a III-a: „Datele pe care le am despre cei de la FCM Târgoviște sunt contradictorii”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2014, 11:51 Stiri

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești vor să continue parcursul bun din ul­timul timp și să preia șefia clasamentului seriei a treia. E­chi­pa lui Adrian Dulcea poate ajunge pe primul loc în Liga 3 dacă va reuși să învingă în deplasarea de sâmbătă, de la ora 14:00, pe FCM Târgoviște. Alb-violeții sunt neînvinși de opt etape și constituie cea mai constan­tă formație de până acum.

Principalul alb-violeților spune că echipa pe care o antrenează este pregătită pentru a face un meci bun și pentru a bifa încă un succes în acest tur de campionat. După zece etape, SCM Pitești a acumulat 18 puncte și îm­parte prima poziție a ierarhiei alături de alte patru formații: CS Afumați, Concordia II Chiajna, CS Ștefănești și Urban Titu, însă din cauza golaverajului mai slab este clasată după acestea.

A­drian Dulcea le atrage atenția jucătorilor săi că nu vor avea parte de un meci ușor cu echipa patronată de Gheorghi Zotic: „Am avut un parcurs bun spre foarte bun în ultima perioadă. Am început campionatul foarte rău, iar, după primele patru etape, aveam doar două puncte strânse. Ne-am revenit și am legat după aceea cinci victorii și un rezultat de egalitate. Acest parcurs ne o­bligă să mai reușim în­că o victorie. Mergem la FCM Târgoviște să facem un joc bun și să câștigăm cele trei punc­te puse în joc. Nu ne va fi ușor însă. Adversarul este o echipă a­gresivă, care își vinde foarte scump pielea în meciurile de a­casă. Datele pe care le am despre cei de la FCM Târgoviște sunt contradictorii. Au avut perioade bune și mai puțin bune. Când au jucat, au avut și rezultate, iar când nu au jucat, au pierdut cu 5-0 și 7-0 în două meciuri. Eu sunt sigur că, dacă vom juca la adevărata noas­tră valoare, ne putem impu­ne la Târgoviște. Nu vrem să ra­tăm șan­sa de a trece pe primul loc al cla­samentului. Campionatul este unul foarte echilibrat, iar dovada este situația din clasament. E o situație inedită ca, du­pă 10 etape, cinci echipe să îm­­partă primul loc al clasamentului cu același nu­măr de punc­te”.

Gabi Alexe a fixat obiectivul pentru finalul turului: „Vreau 7 puncte în ultimele trei etape”

Directorul sportiv al celor de la SCM Pitești vrea ca echipa să termine acest tur de campionat pe primul loc. Gabi Alexe a fixat o­bi­ec­tivul echipei pentru cele trei meciuri care au mai rămas de jucat din pri­ma parte a sezonului, în care gru­parea din Trivale va întâlni în de­plasare pe FCM Târgoviște și Concordia Chiajna II, iar acasă pe Astra II.

Oficialul grupării din Trivale este sigur că echipa alb-violetă va reuși să continue seria victoriilor: „Trebuie să păstrăm aceeași linie din ultimul timp. Sunt sigur că, dacă vom reuși să învingem, putem ajunge în fruntea clasamentului. Trebuie să fim foarte atenți în jocul cu FCM Târgoviște, pentru că o eventuală înfrângere ne poate arunca pe locul 7. Distanța dintre podium și echipele din a doua jumătate a clasamentului este des­tul de mică. Suntem obligați să câștigăm acest meci, spre a nu da cu piciorul la toată munca de până acum. Dacă vom avea evoluții constante, ne putem desprinde în clasament de celelalte competitoare. Nu trebuie să avem fluctuații de formă, dacă vrem să ajungem pe primul loc al seriei. Până acum, nicio echipă nu a avut un parcurs constant, însă eu cred că noi putem fi acea formație care să aibă cel mai constant parcurs din această serie. Sunt de mult timp în fotbal, însă nu am văzut o situație ca până acum, ca, după zece etape, cinci echipe să împartă primul loc al clasamentului, iar următoarele două să aibă cu un punct mai puțin. În cele trei etape care au mai rămas de jucat din acest tur de campionat, mi-am propus să luăm minimum șapte puncte, pentru a ajunge pe primul loc al seriei”, a declarat Gabi Alexe.

Fără probleme medicale

În confruntarea de sâmbătă cu FCM Târgoviște, antrenorul A­drian Dulcea va putea alinia cea mai bună formulă de start. Piteș­tenii nu au niciun jucător accidentat și niciun suspendat pentru această întâlnire, iar acest lucru este în avantajul lor, pentru că au concurență pe toate posturile. Tehnicianul piteștean vrea să profite de acest lucru și să alcătuiască o echipă care să nu aibă niciun fel de emoții pe teren.

Spionează ultimul adversar

Conducerea clubului argeșean vrea să profite de faptul că meciul cu FCM Târgoviște se va juca sâmbătă, de la ora 14, și nu vinerea, ca până acum.

Antrenorul Adrian Dulcea va fi prezent mâine, de la ora 14, pe stadionul de la Bradu, unde va avea loc partida dintre Atletic și Astra II. Piteștenii sunt direct interesați de această confruntare, având în vedere că, în ultima etapă a acestui tur de campionat, vor întâlni pe stadionul din Trivale pe Astra II.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 06 Nov. 2014, 11:51 Stiri
Pe aceeași temă