Primăria Baia Mare susține proiectul de modernizare a stadionului

09 Mar. 2012, 14:35 Seria 2

FC Maramureș Universitar Baia Mare se află pe lista echipelor de liga a doua spre care vor fi orientați bani de la UEFA pentru modernizarea stadioanelor. Câte 140.000 de euro poate primi fiecare echipă de liga a doua în măsura în care clubul sau primăria sunt dispuse să contribuie cu aceeași sumă.

Președintele FCMU, Dan Hotico, s-a arătat interesat de acest ajutor, iar primarul Cătălin Cherecheș a acceptat să sprijine această inițiativă care vizează stadionul băimărean. „Am trimis adresa la federației prin care se arată că Primăria Baia Mare este de acord să gireze ajutorul pentru stadionul „Viorel Mateianu”. Cu această sumă vom amenaja suprafața de joc și, dacă mai rămâne ceva, ar fi utilă și o igienizare a vestiarelor”, a declarat Dan Hotico.

Federația Română de Fotbal (FRF) a primit din partea UEFA trei milioane de euro, bani care urmează să fie investiți în stadioanele de Liga a doua.

Republicanii de la CSS Sighet, ultimul adversar

În altă ordine de idei, FC Maramureș va disputa mâine, de la 11.00, ultimul joc de verificare din campania de pregătire a returului Ligii a doua de fotbal. Sportivii antrenați de Romulus Buia și Ciprian Dorobanțu își termină partidele amicale acolo unde le-au început, la Sighetu Marmației. De data aceasta băimarenii vor întâlni echipa de republicani de la CSS Sighet.

Până la această oră, FCMU a jucat 11 partide, dintre care a câștigat 4 și a făcut 2 egaluri. Dragoș, cu trei goluri, este golgheterul echipei sale în aceste partide.

Sursa: eMaramureș

09 Mar. 2012, 14:35 Seria 2
Pe aceeași temă