Hotico anunță că FC Maramureș va evolua contra cost pe „Viorel Mateianu”, SPAU nu permite accesul pe gazon până pe 3 aprilie

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:58 Seria 2
Hotico anunță că FC Maramureș va evolua contra cost pe

Cu toate că Dan Hotico, președintele echipei FC Maramureș, declara ieri că s-a înțeles cu primăria Baia Mare și va disputa partida de „acasă” cu FC Olt pe „Viorel Mateianu”, lucru confirmat și de site-ului frf-cca.ro, astăzi, municipalitatea a declarat că nicio echipă nu va mai intra pe gazonul stadionului până pe 3 aprilie.

În urma unei analize a stării terenuluiui efectuate de specialiștii de la Serviciul Public Ambient Urban (SPAU), aceștia au tras concluzia amintită mai sus. „Drenajul este infundat si terenul este imbibat de apa. Nu se va intra pe teren pana in 3 aprilie”, a mentionat, pentru eMaramures, Nora Ghete, sef SPAU.

Ieri, Hotico declara că primului meci de „acasă” din acest retur al formației băimărene va fi susținut, contra-cost, pe stadionul „Viorel Mateianu”. „Vom juca pe stadionul Viorel Mateianu, m-am înțeles cu primăria, am plătit chiria pentru meciul cu FC Olt. Noi sperăm să susținem toate meciurile din retur aici, dar să vedem”, a declarat, pentru Gazeta nouă, oficialul grupării FC Maramureș.

Legat de jocul cu FC Olt, Dan Hotico spune că se așteaptă la un meci disputat. „Va fi un meci foarte greu, ambele echipe suntem în subsolul clasamentului, sperăm să fim noi cei care vor obține punctele puse în joc. Jucătorii au făcut tot ce le-a stat în putință, să obțină un rezultat bun la Corona Brașov, pentru noi orice punct contează, dar moralul este bun atunci când primesc bani, care nu prea sunt. Avem câteva probleme de lot, Cornea este accidentat, Chivoiu suspendat, iar Krauss este la lot. Portarul Șteța categoric a adus un plus, are atâtea meciuri în Liga I, sperăm să ne ajute cât mai mult”.

În situația în care FC Maramureș nu-și va disputa meciul de „acasă” la Baia Mare, o altă variantă a susținerii partidei din etapa a 18-a ar fi Sighetul Marmației.

Azi, echipa de Liga 1 feminina, Independenta, ar fi urmat sa joace pe stadionul „Viorel Mateianu” meciul cu UTA Arad din etapa 12. La finele acestei saptamani, FC Maramures Universitar, echipa de Liga a doua, si FC Municipal, gruparea de Liga a patra, ar fi trebuit si ele sa dispute partide oficiale pe gazonul de pe „Mateianu”, însă cum SPAU a anunțat că nicio echipă nu va intra pe teren până pe 3 aprilie, acestea sunt nevoite să-și caute ale stadioane unde să-și joace meciurile.

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:58 Seria 2
Pe aceeași temă