Primăria Baia Mare, interesată de preluarea echipei FC Maramureș!

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:52 Diverse
Primăria Baia Mare,** interesată de preluarea echipei FC Maramureș!

Dupa ce in vara, presedintele Dan Hotico si-a scos echipa la mica publicitate si a declarat in repetate randuri ca nu isi mai permite sa sustina financiar singur gruparea de liga a doua, cautand diverse alternative de solutionare, de FC Maramures Universitar Baia Mare s-a declarat interesata  municipalitatea. Echipa antrenata de Romulus Buia a acumulat in primele doua etape de retur patru puncte si ocupa in prezent locul 11 in clasamentul seriei Vest.

„Am lansat catre oficialii FCMU invitatia de a ceda clubul municipiului Baia Mare, cu mentiunea ca acestia isi pot pastra dreptul de proprietate asupra jucatorilor pe care ii detin. Dorim din echipa actuala de liga a doua si gruparea FC Municipal Baia Mare, din a patra liga, sa formam o echipa competitiva, care sa faca fata rigorilor esalonului secund, nescotand din calcul – in perspectiva – posibilitatea promovarii in Liga 1”, a declarat primarul Catalin Chereches, acesta mentionand ca a acordat celor de la FC Maramures Universitar Baia Mare un timp de gandire in acest subiect.

„Intentia noastra, a autoritatilor locale, este sa sprijinim miscarea fotbalistica, dar respectand prevederile legii si in interesul orasului. Pentru Baia Mare fotbalul nu trebuie sa reprezinte o afacere, ci trebuie sa ramana un fenomen social”, a mai mentionat primarul.

În acest moment, FC Maramures Universitar Baia Mare a castigat prima partida din retur la „masa verde” si a smuls un egal liderului Corona la Brasov. Cu 14 puncte adunate pana in prezent, fotbalistii antrenati de Romulus Buia sunt pe locul 11 in clasamentul seriei Vest a Ligii a doua.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:52 Diverse
Pe aceeași temă