Precup: „Sper ca fuziunea să fie de bun augur”

04 Jul. 2012, 20:57 Seria 2
Precup:** „Sper ca fuziunea să fie de bun augur

Jucător exponențial al grupării Alro, mijlocașul ofensiv Gabriel Precup speră ca parteneriatul public-privat, care va duce la crearea unei noi echipe ce va reprezenta orașul de pe malul Oltului, să fie de bun augur.

Jucător reprezentativ pentru fotbalul slătinean, Gabriel Precup este printre puținii componenți care se mai regăsesc în lotul actual al celor de la Alro din echipa care a contribuit la promovarea în eșalonul secund. Mijlocașul ofensiv speră ca noul proiect al autorităților, prin care se dorește crearea unei singure grupări, care să reprezinte orașul de la malul Oltului pe scena fotbalului românesc, să fie de bun augur.

„Eu am mai trecut prin așa ceva, sper ca această fuziune să fie de bun augur, să vină jucători buni și dintr-o parte și din cealaltă, să se creeze o echipă competitivă. Eu sunt întru-totul de acord, dacă așa s-a stabilit. Am avut o vacanță prelungită, ne dorim să începem, să îndeplinim obiectivele clubului”, a declarat mijlocașul Gabriel Precup.

„M-a bucurat aprecierea oamenilor”

Mijlocașul Gabriel Precup a fost declarat, în această vară, de către comentatorii sportivi de la Radio România, cel mai bun fotbalist al Ligii a II-a.

„M-a bucurat aprecierea oamenilor, dar ca să am un sezon perfect din punct de vedere personal mi-aș fi dorit să promovăm. Mai am contract un an de zile cu Alro, alte oferte nu am primit în această perioadă”, a mai spus mijlocașul clubului aluminist.

Alro Slatina a ratat obiectivul în acest sezon, promovarea în Liga I, în condițiile în care locul al treilea ducea pe prima scenă a fotbalului. Aluminiștii au încheiat anul competițional pe locul cinci în clasamentul seriei. Autoritățile locale pun la punct în această săptămână toate detaliile legate de parteneriatul public-privat.

Sursa: Gazeta Nouă

04 Jul. 2012, 20:57 Seria 2
Pe aceeași temă