Precup: „Îmi doresc să promovez cu Târgu Mureș, dar și Slatina”

Marius ANGHEL 03 Jan. 2013, 15:00 Seria 2
Precup:**

 Mijlocașul Gabriel Precup a fost împrumutat în vara anului trecut la FCM Târgu Mureș, echipă care are ca obiectiv promovarea în primul eșalon fotbalistic românesc. Fotbalistul a spus că 2012 a fost cel mai bun an al său, acesta fiind încântat că la sfârșitul sezonului anterior a fost declarat cel mai bun jucător al seriei.

„Din punct de vedere sportiv, 2012 a fost cel mai bun an pentru mine, mai ales că, la sfârșitul sezonului trecut, am fost declarat cel mai bun jucător al seriei. Mă mențin pe un trend ascendent, merg la Tg. Mureș și mă bat pentru podium. Sunt jucătorul Slatinei, mai sunt împrumutat la Tg. Mureș o jumătate de an, după care voi reveni la FC Olt. Îmi doresc să promovez cu Tg. Mureș, dar și Slatina”, a spus jucătorul.

Precup a vorbit și de fosta sa echipă și consideră că FC Olt Slatina își va reveni în retur. „Toate echipele, după o perioadă bunicică, chiar bună, au și un recul. FC Olt Slatina trece printr-o perioadă dificilă, dar o să revină unde îi este locul. Serie este echilibrată, dacă vor lega două-trei victorii vor fi acolo sus în clasament”, a spus Precup pentru Gazeta nouă.

Marius ANGHEL 03 Jan. 2013, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă