Politicienii n-au timp de Poli! Întâlnirea autorităților cu Iancu s-a amânat din nou

02 Mar. 2012, 13:00 Seria 2
Politicienii n-au timp de Poli!** Întâlnirea autorităților cu Iancu s-a amânat din nou

Liderii politici din Timiș nu pot fi prezenți la discuția programată sâmbătă. E posibil ca aceasta să aibă loc marți, 6 martie, dar nici această dată nu e bătută în cuie.

Termenul de depunere a dosarului de licențiere pentru Liga I este 31 martie, așa că situația acționariatului la Poli Timișoara trebuie clarificată cât mai repede. Cu toate acestea, liderii politici din Timiș trag de timp.

Cei care conduc orașul și județul au anunțat presa că vor să achiziționeze tot pachetul de acțiuni, dar nu au discutat deloc cu Marian Iancu. Liderii suporterilor au încercat să intermedieze o întâlnire între cele două părți. Inițial, aceasta a fost programată joi, apoi amânată pe sâmbătă, iar acum a fost din nou reprogramată.

„Nu ne mai întâlnim sâmbătă, nu știu cine nu poate veni. M-au anunțat suporterii că probabil întâlnirea va avea loc marți. Eu, chiar dacă am agenda plină, i-am anunțat că pot să vin oricând, pentru că problema trebuie rezolvată cât mai repede. Eu cred că se poate lua licența. Am înțeles că se va face o reeșalonare a datoriei către Benfica și se încearcă același lucru și cu alte datorii”, a declarat Nicolae Robu, reprezentantul Universității Politehnica și al Partidului Național Liberal.

Articol scris de Radu FAUR

02 Mar. 2012, 13:00 Seria 2
Pe aceeași temă