Suporterii echipei UTA, după întâlnirea cu Laszlo Balint: „Are toată susținerea noastră. E un antrenor pregătit, ancorat bine în realitatea Ligii a 2-a, dar și foarte pozitiv”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Jul. 2019, 19:52 Actualizat: 03 Jul. 2019, 19:53 Diverse
Suporterii echipei UTA, după întâlnirea cu Laszlo Balint:  „Are toată susținerea noastră. E un antrenor pregătit, ancorat bine în realitatea Ligii a 2-a, dar și foarte pozitiv”

Aproximativ 40 de fani ai „Bătrânei Doamne” l-au așteptat pe Laszlo Balint, marți aseară, la Old Lady”s Pub. Însoțit de „secundul” Cezar Zanfir, noul antrenor al echipei UTA a ajuns cu cinci minute înainte de ora fixată pentru întâlnire (20:00) și a răspuns amabil întrebărilor, chiar dacă unele depășeau puțin sfera de competență a susținătorilor, scrie Sport Arad.

Discuția, una relaxată, a durat aproape două ore, Balint lăsându-le o impresie bună suporterilor, mulți dintre ei membri ai galeriei arădene. „În primul rând, am remarcat răbdarea și seriozitatea cu care noul antrenor a răspuns oricărui tip de întrebare sau nelămurire a noastră. Evident, este o persoană foarte echilibrată, un antrenor pregătit, bine ancorat în realitatea Ligii a 2-a. Ne-a vorbit puțin despre achiziții, spunând că a dorit să lucreze în special cu fotbaliști pe care îi cunoaște, încă tineri la 24-25 de ani, cu dorință de a face performanță. A mai spus că regretă, oarecum, faptul că suporterii nu vor vedea prea mult noua echipă pe viu până la reluarea campionatului și asta pentru că după meciul cu Pecica, de sâmbătă, cu Luceafărul se va juca în deplasare, după care echipa pleacă în Slovenia. La revenirea în țară, e dificil să mai înghesuim un test cu doar câteva zile înainte de debutul sezonului. La cererea unora, s-au discutat și chestiuni de ordin tactic, vă repet domnul Balint a fost foarte deschis, amabil și foarte pozitiv”, a precizat Dani Proca, președintele Suporter Club UTA.

Inevitabil, s-a atins și subiectul noului stadion „Francisc Neuman”, mai ales că Laszlo Balint primise asigurări din partea autorităților că echipa va putea juca acolo din toamnă. „Fiind pățiți deja, a fost de datoria noastră să-l avertizăm pe noul antrenor că, poate, ar trebui să ia în calcul și disputarea întregului campionat 2019-2020 pe Motorul, pe sintetic. Ne-a înțeles punctul de vedere, dar ne-a mai spus că, deocamdată, nu are motive să se îndoiască de cineva. Conducerea clubului i-a pus la dispoziție tot ce a cerut, Motorul II va fi și el bun de antrenamente la revenirea echipei din Slovenia, așadar domnul Balint rămâne optimist și cu privire la darea în folosință a arenei mari pentru lunile septembrie sau octombrie. Până la urmă, e un lucru bun că avem un antrenor care gândește pozitiv și, pe undeva, unii dintre noi începem să fim la fel după ce primarul Falcă a plecat la Bruxelles. Concluzia noastră ar fi că echipa e pe mâini bune, are toată susținerea noastră și că nu ne-am înșelat în urmă cu un aproape doi ani în urmă când am pomenit pentru prima oară numele lui Laszlo Balint ca antrenor al UTA-ei. Se întâmpla după plecarea lui Falub de la echipă, dar mai bine mai târziu decât niciodată…”, a adăugat Proca.

Altfel, să mai spunem că „roș-albii” își continuă pregătirea pe plan local, astăzi desfășurând un singur antrenament, dar și o sesiune de refacere după efort. Totodată, Ciprian Rus va fi externat astăzi de la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Timișoara, unde, ieri, a suferit o operație după fractura suferită la pomenetele stâng după testul cu Ineul. „Mulțumesc conducerii clubului pentru promptitudinea de care a dat dovadă accidentării suferite, stafului tehnic și medical pentru susținere necondiționată, medicilor de la Clinica de Urgență Maxilo-Facial și nu în ultimul rând lui Florin Dehelean, fără de care nu m-aș fi putut opera într-un timp atât de scurt !! Operația a decurs foarte bine și în câteva zile voi fi din nou la dispoziția antrenorilor!! Vă mulțumesc tuturor !!! #utaarad1945”, e mesajul postat de căpitanul „Bătrânei Doamne” pe contul personal de facebook.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Jul. 2019, 19:52 Actualizat: 03 Jul. 2019, 19:53 Diverse
Pe aceeași temă